Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Maloobchod, prodej, e-shop -sportovní zboží -lyže, lyžařské vybavení a oblečení -široká nabídka fitness s velkým výběrem rotopedů -potřeby pro turistiku -fotbal -halové sporty -tenis -veškeré sportovní vybavení -sportovní oblečení -sportovní obuv -sportovní vybavení

Služby: - individuální tréninky tenisu Sporcentrum Eden Karla Čapka 1482

Služby: - ubytování sruby - pořádání dětských táborů - ustájení koní

Služby - fitness cvičení - aerobní cvičení na běžících pásech

Farma. Ubytování: -apartmány Služby: -restaurace -pořádání společenských akcí

Jezdecký klub - výuka jízdy na koních - vyjíždky na koních - ustájení vlastních koní

Fitness centrum, služby - aerobic - spinning - pilates - jóga - zumba - solárium - masáže - kosmetika - manikúra, pedikúra

Maloobchod, prodej, servis: - sportovní potřeby

Prodej, servis: -jízdní kola ESSOX, LEADER FOX*, AUTHOR, ROCK MACHINE, AMULET, SPRINTER, GIANT, MERIDA. Prodej: -rotopedy LEADER FOX* -komponenty, náhradní díly SHIMANO, CAMPAGNOLO, SRAM. Zastoupení cestovní kanceláře TRIP: -lyžování -cykloturistika -vysokohorská turistika -relaxační pobyty.

Distribuce, prodej: -sportovní a outdoorové oblečení, vybavení a obuv pod registrovanou značkou ALPINE PRO.

Fitness centrum: -aerobic -bodystyling -cvičení pro těhotné a děti

Sportovní centrum: -posilovna. -aerobic, spinning. -squash. -bowling. -sauna.

Sportovní areál: -nohejbal, volejbal, tenis

SKICENTRUM Lyže YESenice nabízí špičkový servis, půjčovnu a prodej nového i použitého zboží. Nakoupíte u nás vše od lyží, snowboardů a běžek přes hůlky, boty, helmy až po lyžařské doplňky a oblečení. V nabídce máme značky Atomic, Blizzard, Salomon, Rossignol, Völkl, Head, Marker, Nordica, Nitro, Hero, Woox, Niedecker, Palmer, F2 a další.

Velkoobchod, prodej, eshop: -sportovní výživa -fitness vybavení

Bezpečnostní a detektivní agentura. Prodej, výkup: -zlato -diamanty Pronájem: - nebytové prostory Pořádání: - volnočasové aktivity pro firmy (konferenční aktivity, ...)

Prodej, oprava, servis: -jízdní kola, cyklistické potřeby.

Koupaliště. -venkovní plavecký bazén. -brouzdaliště. -tobogán. Zimní stadion.