Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
E - shop - litinová kamna - elektrické krby Internetový obchod - skládací kola a příslušenství - fitness pomůcky - zdravotnické potřeby hygienické vložky na matrace, inhalátory - elektrické krby - litinová kamna E-shop - skládací kola a příslušenství E-shop - fitness ...

Prodejna značkového textilu a zboží: WRANGLER, LOIS, LEVIS, .......

Solná jeskyně. Naše jeskyně je výhradně ze soli z Mrtvého moře.

Prodej - jízdní kola Servis - jízdní kola

E - shop - rybářské potřeby navijáky, pruty, háčky, vlasce, křesla, sonary, pouzdra

secenhand -prodej vytříděného oblečení

Internetový obchod - školní potřeby - sportovní potřeby pro turistiku a cyklistiku - hračky - autosedačky - kočárky - postýlky - ohrádky.

Eshop, který nabízí levné značkové oblečení, obuv a doplňky výrobců Lonsdale, Everlast, Umbro, Nike, Adidas, No Fear, Puma, Reebok a ostatních. Prodej parfémů.

Dodáváme: - vybavení dětských hřišť, sportovišť, tělocvičen a dalších sportovních zařízení.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej cyklistických potřeb.

Nabízíme cvičení na proštíhlovacích stolech včetně přístrojové lymfodrenáže. Poskytujeme výživovou poradnu. Provádíme měření přístrojem Bodystat.

Výroba, prodej a opravy: - batohy - torny - tašky - obaly na turistické doplňky.

Posilovna, fitness. Osobní a skupinový trénink, výživové poradenství

Městský plavecký areál - bazén 25m - tobogany - vířivka - relax - bistro - masáže - spinning - fitness. Telefon recepce - 311 514 401.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -půjčovna sportovního a průmyslového zboží -servis a opravy sportovního zboží.

Maloobchod, prodej: -lovecké oděvy. -zbraně, střelivo.

Internetový a kamenný Armyshop Survive.cz nabízí military vybavení, výstroj a oblečení v e-shopu nebo v kamenné prodejně (pondělí a středa od 13 do 17 hod.). Náš armyshop nabízí vybavení pro všechny kteří provozují airsoft, paintball, tramping, outdoor, camping, hiking, rybaření, myslivost, táboření, skauting, turistiku, military ale i pro ty ...

Nabízíme široký výběr všech jízdních kol a doplňků. Prodáváme horská kola Scott pro náročné i kola Author vhodná pro začátečníky. K našemu sortimentu patří také lyžařské a snowboardové vybavení.