Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Prodej, e-shop: - nářadí - funkční oděvy.

Rybářské potřeby. Široký sortiment rybáského náčiní na všechny způsoby lovu značek Quantum, Zebco, Daiwa, Albatros, TICA, Trabuco, Okuma, Shakespeare, Balzer, Mikado, Colmic, Ryobi, Mitchell, Spro, Browning, Ron Thompson, Martin, Nills Master Rapalla, YO - ZURY, Mosela, Top Secret a dalších. Prodej na splátky. Kompletní vybavení pro: - ...

Oprava, servis, prodej, maloobchod: -všechny druhy jízdních kol.

Prodej a servis: -jízdní kola -úprava jízdních kol -náhradní díly -příslušenství.

Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - outdoorové oblečení.

Nabízíme navijáky, pruty, podběráky, třpytky, boilie, nástrahy a návnady. Na 620m2 najdete Shimano, Okuma, Spro, Daiwa, Jaxon, Sportex, Dam, Albastár, Konger, Jetfish, Chitil, Nikl, Krása, Mikbaits a další. Najdete nás v Brandýse nad Labem Praha Východ.

Zimní stadion: - ubytování: - fitness, posilovna - pizzerie - pivnice.

Vedení společnosti. Prodej, maloobdchod, velkoobchod: -sportovní potřeby a oblečení. GIGA SPORT Černý Most Zábavní centrum Tel: 281021711 Chlumecká 8/712 Praha (Černý Most)

Golfového hřiště - pořádání golfových turnajů

Golfové hřiště. Prodej: - golfové potřeby.

Victoria´s secret: - spodní prádlo (podprsenky, kalhotky, korzety, noční košilky, pyžama, župany) - oblečení (trička, tílka, nátělníky) - doplňky (kabelky, šály, čepice, pantofle).

Prodej zahradních trampolín JumpStar kruhových a obdélníkových s možností zabudování do terénu.

Velkoobchod: - sportovní oblečení a doplňky.