Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Služby: - kongresové centrum - hotel - denní jídelna - sportovní hala - atletický, tenisový, fotbalový, volejbalový areál

Sportovně-rekreační areál Ráj.

Vyhlídkové lety. Vyhlídkový let stojí 4200, - Kč pro jednu osobu a trvá asi hodinu. Příprava před letem, doprava a křest vzduchoplavců zaberou celkem 3 - 5 hodin. Všichni pasažéři jsou pojištěni pro případ úrazu nebo poškození věcí. Letová sezóna trvá od května do října. Létáme nejčastěji v podvečer, ale také ráno. V koši balonu může ...

Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce a zateplování starších rodinných domů - realizace průmyslových staveb - rekonstrukce výrobních a skladovacích objektů - výstavba nových ocelových hal. Odborné znalecké posudky nemovitostí.

Prodej: -jízdní kola horská, trekkingová, silniční, dětská MERIDA, KELLYS, SUPERIOR -garanční prohlídka -záruční a pozáruční servis -náhradní díly a doplňky tuzemské i zahraniční. Opravy, servis: -kola. Půjčovna: -lyžařské vybavení -snowboardové vybavení.

Nabízíme 2x squash, 2x solárium, spining, tělocvična, sportbar, sportovní přenosy s kvalitním obrazem a ozvučením. Příjemné posezení se zahrádkou. Zajišťujeme také aerobic, zumbu, cvičení pro děti a spoustu jiných možností.

Prodej, servis: -horská kola: -Author -Rock Machine KHS -Specialized -doplňky: -helmy -cyklistické rukavice -sportovní oděvy -sportovní obuv.

Služby Fitness Petra: - posilovna - solárium - prodej výživových doplňků - spinning - osobní trenér - TUK-FUK - StepAerobic - Schwinn - Wild cat - cvičení s cvičitelkou - bohatě zásobený bar Dále nabízíme různé kosmetické výrobky, sportovní rukavice a další.

Půjčovna: - lyže - lyžařské potřeby.

Velkoobchod: - cyklistické a sportovní vybavení.

Nabídka vybavení pro armádu, policii a airsoft různých značek.