Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Internetový prodej: -značkové dámské, pánské i dětské oblečení -nabídka triček, mikin, tepláků, kalhot, bund a doplňků.

Připravíme pro vás realizaci minigolfového hřiště přímo u Vás na zahradě (v penzionu, hotelu, rekreačním středisku), včetně veškerého vybavení pro hraní minigolfu (hole, míčky, bagy apod.). Dále vyrábíme zahradní hry - kuželky, šachy, domino, člověče nezlob se a další.

Tělovýchovná jednota Sokol. Sokolovna.

Prodej: -sportovní potřeby -sportovní oblečení. Vyplétání: -tenisové rakety. Ski servis: -broušení a opravy skluznic -broušení hran lyží -montáž vázání a seřízení vypínacích sil na diagnostickém stroji -preparace, voskování -při nákupu kompletního vybavení (lyže, boty, vázání) montáž a seřízení vázání zdarma.

Autocrossová a rallycrossová trať. Klubovna, občerstvení. Pronájem areálu pro sportovní akce.

Sportovní areál: -tenisové kurty 5 antukových dvorců -2 odrazové stěny -dětské hřiště -sociální zařízení -občerstvení.

Půjčovna: -sjezdové a běžecké lyže, hole -snowbordy -lyžařské boty. Seřízení, montáž: -bezpečnostní vázání. Broušení, opravy: -hrany a skluznice. Prodej, bazar: -nové i použité lyžařské vybavení.

Lawi je česká firma, vyrábějící sportovní, zejména cyklistické, oblečení špičkové kvality. Hlavním zaměřením firmy je zakázková výroba. Nabízí ale i velice kvalitní maloobchodní kolekci s moderním designem. Made in Czech Republic!

Nabídka služeb v oblasti technické vybavenosti lyžařských a turistických středisek. Obchodní zastoupení firem Wiegand (bobové dráhy, skluzavky a další výrobky pro volný čas z nerezu) a Bächler (švýcarský výrobce tyčových sněhových děl a stopořezů pro běžecké stopy).

Sdružení pro obchod a služby: -sport -hračky.

Pila: -pořez -trámy. Sportovní rybolov, prodej ryb.

Výroba: -běžkařské a lyžařské vázání

Provozovatel hotelu Zimní stadion: -součástí dvě ledové plochy -posilovna -sauna -solárium -masáže -rehabilitace -pořádání sportovních soustředění -pokojích -ubytování 33 pokojů, z toho 3 bezbariérové -cateringové služby.

Sport Club OXYGEN: -posilovna -kardiozóna -aerobik -solárium -fitness bar -spinning -squash -zumba -powerjóga.