Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Výroba, prodej: -spodní prádlo -plavky -pyžamo.

Prodej, design a servis: - brankářských masek - hokejové výstroje. Výroba reklamy: - samolepicí nápisy - informační tabule - reklamní tiskoviny - velkoformátový tisk

Nabízíme prodej a servis: - jízdních kol. Specializujeme se na horská kola všech značek.

Hlavní činnost firmy je zaměřená na výrobu sportovních dresů (fotbal, hokej, volejbal, házená, basketbal), stulpen, míčů a brankářských rukavic. Dále vyrábíme fanouškovské předměty jako minidresy, vlaječky, šály, jubilejní dresy, polštáře, ručníky apod. Poskytujeme speciální množstevní slevy pro sportovní kluby.

Fotbalový areál - 2x přírodní tráva, 1x umělá tráva III. generace, hřiště na beachsporty, sauna, infrasauna, malá tělocvična, restaurace.

Prodej, půjčovna a servis: - použité lyže, boty, hole, běžky, vázání. Specializovaná prodejna pro lyžaře, snowboarďáky a běžkaře. Moderni ski + snow servis wintersteiger. Půjčovna lyží, snowboardů, běžek a doplňků + test centrum blizzard. Možnost zapůjčení vybavení na celou sezonu. Ski bazar.

Ranč Hořovice - jezdecký klub, restaurace a penzion.

Tenisový klub. Ubytování Tel: 724 226 649 Tel: 739 561 778

Prodej: -sportovní potřeby -sportovní nářadí -turistické potřeby -sportovní oblečení -sportovní i turistická obuv -oblečení pro volný čas

Naše služby: - posilovna, aerobní sál, sauna.

Squash. Sauna. Solárium. Fitness. Občerstvení.

Montáže, opravy, prodej jízdních kol a jejich součástí.

Maloobchod, prodej, servis: - jízdní kola - stavba kol na zakázku

Tělovýchovná jednota. Sportovní hala. Tenisový klub: - tel. 315 682 224, 602 177 126 - email: frantisek.menda@xella.com - web: http://www.tenis-neratovice.estranky.cz. Ubytovna: - tel. 315 682 433 - email: ubytovna@tjneratovice.cz - web: http://www.tjneratovice.cz.

Rekreační areál Lávka Chocerady se nachází přímo u řeky Sázavy cca 35 km jihovýchodně od Prahy. Rozloha areálu činí 25 000 m2 z toho oplocená plocha je 10 000 m2, má vlastní vstup do řeky s možností kotvení lodí. Situování a rozloha nabízí různorodé využití (letní tábory, školy a školky v přírodě, školení, teambuildingy, ...

Vodácký klub: - jsme klub s dlouholetou tradicí - disponujeme kvalitním vodáckým i rekreačním zázemím - máme vlastní přístaviště - organizujeme sportovní akce pro děti i dospělé - závodíme na pramicích a raftech.

Provozujeme: - fitness, trampolíny, spinning - tenis, fotbal, futsal, nohejbal - volejbal, badminton - sauna, vířivka, masáže, solária.