Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Tělovýchovná jednota, Sokol. Oddíl sportovní gymnastiky.

Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy

Lovecké potřeby. Maloobchod, prodej: - zbraně - pušky - pistole - náboje - střelivo.

Výroba: -výroba péřových dek a polštářů -výroba spacích pytlů, včetně kojeneckých -zpracování peří. Prodej: -peří od základu až po nejvyšší kvalitu prachu. Výkup peří: -husí peří -peří drané.

Unikátní rybářský e-shop zaměřený na kaprařinu. Nabídka exklusivního sortimentu rybářských návnad a vybavení značek Karel Nikl, Leon Hoogendijk, Carp´R´Us, Vision Baits a Korda. Mražené boilies, boilies mixy, háčky, vlasce, kaprové pruty. Expresní zasílání objednaného zboží po celé ČR.

Naše služby: - opravy, znehodnocování, ničení zbraní - úschova zbraní - prodej zbraní - nastřelování kulovnic.

Prodej: -lyže klasiské, carvingové, běžky DYNASTAR, BLIZZARD, FISCHER, ATOMIC, ROSSIGNOL, VOLKL, SPORTEN, MOROTTO, MADSHUS -snowboardy -lyžařské a běžecké boty DALBELLO, TYROLIA, ATOMIC -vázání MARKER, LOGIC, TYROLIA, SNS* -lyžařské doplňky brýle, vaky, vosky... Montáž, servis, seřizování, voskování: ...

Prodej, maloobchod: -kola, lyže, snowboardy a příslušenství - cyklodoplňky - poskytování servisu kol a lyží - ski servis

Maloobchod, prodej: -jízdní kola, bicykly. Oprava, servis: -jízdní kola. Velobazar, bazar: -jízdní kola.

Nabídka lyžování v areálu, který je vybaven třemi vleky, sněhovými děly, rolbou pro úpravu sjezdovky a osvětlením pro večerní lyžování.

Army e-shop, prodej: - vojenské zboží - výstrojní součástky a doplňků pro pobyt v přírodě - zbraně, střelivo - doplňky a příslušenství.

Opravy, prodej: - jízdní kola, lyže. Půjčovna: - lyže - snowboardy. Opravy skluznic a broušení hran.

Provoz areálu dětského tábora v Hryzelých, k pořádání dětských táborů, škol v přírodě, školních výletů, sportovních a vzdělávacích soustředění a rodinných rekreací společných zájmů. Areál se nachází v malé středočeské vesničce Hryzely, v klidném údolí s protékajícím potůčkem uprostřed posázavských lesů. Ubytování v areálu je dvojího typu – ...

Prodej, servis: - jízdní kola.

Maloobchod: - rybářské potřeby.

Nabízíme značkové nové lyže, bazarové lyže a výprodej lyží včetně servisu za skvělé ceny. Přímý dovoz lyží ze zahraničí již od roku 1991. Možnost montáže a seřízení zdarma.