Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Fitness. Pronájem a prodej nafukovacích atrakcí.

Bazar. Přijímá do komisního prodeje: -lyžařské boty -lyže -brusle Prodej: -lyže -boty -brusle -dětská kola nová i použitá -dětské autosedačky -rotopedy -opravy kol, ski-servis -zastupujeme značky Author a Superior, prodáváme také náhradní díly.

Prodej, oprava, servis: kol - komponenty a příslušenství - oblečení a doplňky pro cyklisty Splátkový prodej Na kolech zakoupených v naší prodejně zdarma provádíme: - garanční prohlídky - seřízení kol po dobu 1 roku - poradenský servis - montáž odpružených vidlic

Zábavní centrum: Restaurace Steak House - 326 734 395 Bowling - 326 735 608 Herna

Prodej: -jízdní kola -náhradní díly -sportovní oblečení -sportovní potřeby.

Prodej: -kola -velopláště -cyklodoplňky -cyklotrenažéry -cyklooblečení. Prodej: -autodíly.

E-shop Sport Šefčík nabízí nové lyže, výprodej a bazar lyží, prodej kol a jízdní kola. Půjčovna, servis, bazar lyží a kol. Lyže Atomic, Elan, Fischer, jízdní kola KTM, snowboardy a další. Jsme přímí dovozci lyží od roku 1992.

Nabízíme paintballové akce pro firmy i menší skupiny zájemců. Nabídka paintballových zbraní a příslušenství vedené skladem.

Prodej, servis: - jízdní kola.

Prodej: -sportovní potřeby -sportovní obuv -sportovní oblečení -lyže -cyklistika. Servis a půjčovna: -lyže.

Maloobchod, prodej: - spotrtovní potřeby - potřeby pro basketball

Velkooobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: - jízdní kola - cyklistické potřeby.

TJ Slavoj sdružuje oddíly kopané, ledního hokeje a kuželky. Zimní stadion - lední hokej, bruslení Ubytování - hotel Slavoj Restaurace a bistro Možnost pořádání firemních akcí spojených s sportovní činností nebo exkurzí do pivovaru - Velkopopovický Kozel. Dále je zde možnost uspořádat soustředění - lední hokej, kopaná, tenis

Prodej: -sportovní potřeby, sportovní vybavení.

Prodej a servis: - lyže, vázání. Prodej: - lyžařské boty - lyžařské brýle - helmy - lyžařské doplňky. Mobil servis: 605 443 434 Mobil prodejna: 608 984 162.