Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Tělovýchovná jednota Lokomotiva. -tenisové kurty -fotbal -sportovní hala -ubytovna. Informace: telefon 311626950 (pondělí -neděle 8-20 hodin).

Výroba: -laminátová -sklolaminátová -střechy -prolézačky -spojlery -skluzavky -karoserie -květináče -vany -kryty a přístřešky -nádrže -bazény -různé speciální konstrukce.

Daňové poradenství. Zpracování účetnictví. Prodej a půjčovna sportovních potřeb.

Rekreační středisko. Přírodní koupaliště.

Badmintonový klub. Rezervace, pronájem: - profesionální badmintonové hřiště. Hala: Adresa: nám.17.listopadu 493 Benátky nad Jizerou 29471 Czech Republic Telefon: +420605820790

Prodej a oprava: - zbraně, střelivo. Výuka a výcvik ve střelbě. Zkoušky a kurzy odborné způsobilosti. Provádění staveb: - výstavba a rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytů, chat a rodinných domů. Ubytovací služby.

Výroba, prodej: -zábrany -ploty -lávky přes výkopy pro přechodné dopravní značení -nabídka sportovního vybavení pro basketbal.

Půjčovna: -lodě -výstroj pro vodní turistiku.

Baby Club Ploutvička: -plavání kojenců, batolat, dětí. Provozování: -tělovýchovná a sportovní zařízení sloužící k regeneraci a rekondici.

Klub Spirála Kladno. Kroužky: - Tai*-ji** - aerobik - cykloturistika - horolezectví atd.

Výroba a prodej sportovního oblečení a vybavení. Zakázková a speciální výroba podle požadavků.

Služby: -ubytování v soukromí ve Voticích -k ubytování nabízíme 8 pokojů -dvoulůžkové a třílůžkové s možností přistýlky, s televizí a samostatným sociálním zařízením, přopojení na internet -v případě potřeby je k dispozici společná kuchyňka -snídaně -parkování v uzavřeném prostoru -připojení na internet-wifi, satelit.

Cvičení rodičů s dětmi Pořádání - výtvarné a sportovní kroužky pro děti - cvičení pro rodiče s dětmi - zážitkové dny pro celou rodinu - letní a zimní rodinné rekreace - výtvarné a sportovní programy na klíč pro školky a školy Pořádání - večerní dílny pro dospělé

Pronájem - nebytové prostory Hlídání dětí Cvičení - jóga Výuka - angličtina - němčina Kurzy - hudební škola YAMAHA

Prodej - jízdní kola a příslušenství Servis a opravy - jízdní kolaseřízení, výplety a centrování ráfků Prodej - oblečení a doplňky pro cyklisty

Tenisové kurty s umělou trávou - tenisová hala

Půjčovna - rafty - rybářské čluny Půjčovna - rybářské čluny

Zprostředkování šipkových automatů Restaurace - kapacita 50 lidí - pořádání oslav, rautů - volná wifi Šipky Prodej - šipkové zboží Sázková kancelář MAXI TIP Prodej - poháry