Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Sportovní klub Dařbož nabízí halu vhodnou pro fotbalové tréninky, širokou nabídku kurzů a kroužků v zrcadlovém sále a příjemné posezení v kavárně s dětským koutkem.

Internetový obchod, e-shop: - sportovní potřeby - in-line brusle - snowboardy, lyže.

Plavecký klub - výuka plavání pro děti - kurzy plavání.

Centrum kompenzačního cvičení: - kurzy cvičení pro děti, mládež, profesionální sportovce, seniory - zdravá záda.

Činnost: - provoz střelnice - přípravné kurzy na praktickou část zkoušky odborné způsobilosti pro získání ZP

E-shop - lyže, lyžařské vybavení - jízdní kola a potřeby pro cyklisty - outdoorové vybavení - sportovní oblečení - obuv. SKIBIKECENTRUM D1 JAŽLOVICECYKLO SPECIÁLKA - prodej cyklo vybavení - servis kol. SKI BIKE CENTRUM PRAHA LYŽAŘSKÁ SPECIÁLKA - kamenná prodejna - prodej, servis, půjčovna lyžařského vybavení, snowboardů, ...

Výroba, výrobce, e-shop: - cyklistické oděvy - oděvy na běžky.

E-shop - rybářské potřeby - sportovní oblečení - outdoor vybavení - obuv - cyklistika, kola, příslušenství - fitness nářadí, činky, běžecké pásy.

Servis Apeks - prodej a opravy potápěčské techniky.

Technické služby: - údržba veřejné zeleně - svoz komunálního odpadu - sběr a svoz separovaného odpadu - úklid a údržba komunikací, veřejných ploch, dopravního značení, veřejného osvětlení - provoz parkoviště a WC** - prodej květin, drobných předmětů - zemní a stavební práce - provoz městské plovárny. Nabídka: - kontejnerový ...

Golfový areál Golf Mladá Boleslav se nachází necelých 45km od Prahy na hřišti Sand Martins Holes v Michalovicích u Mladé Boleslavi. K dispozici máme mistrovské osmnácti jamkové hřiště ideální pro hru i pro trénink na plně osvětlených cvičných plochách, včetně unikátní osvětlené devítijamkové akademie. Pořádáme golfové turnaje, golfové kurzy a ...

Sportovní centrum - jóga - pilates - tenis - squash - badminton - stolní tenis.

E-shop: - jízdní kola - elektro kola - batohy, lahve - oblečení, přilby

Internetový obchod, e-shop: - jízdní kola - cyklo komponenty, oděvy, příslušenství.

Prodej: - rybářské potřeby

E-shop: - cyklo vybavení - lyže a vybavení - sportovní oblečení

Zámečnictví, výroba: - posilovací lavice, stroje.

Prodej - zbraně - střelivo - myslivecké potřeby, oblečení, doplňky.

E-shop josef-fischer.cz - brankářské rukavice - fotbalové míče. E-shop basketbalove-kose.cz - basketbalové koše - basketbalové konstrukce - mobilní koše.

E-shop: - udírny - grily - příslušenství - vařiče - kotlíky

Činnost: - hokejová škola Místo tréninků: Víceúčelová sportovní hala Slaný Lacinova 1720