Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Služby, půjčovna: - lodě, lodí - kanoe - rafty - kajaky - vodácké vybavení

Specializovaný minigolf e-shop nabízí potřeby pro zahradní minigolf, minigolfové sady, minigolfové dráhy, minigolfové hole, minigolfové překážky, minigolfové míčky díky nimž si můžete vytvořit vlastní minigolfové hřiště kdekoli chcete.

Resort Green Valley. Rekreační areál. Služby: - ubytování - restaurace Možnost pořádání: - teambuilding - firemní akce - svatby.

Prodej, půjčovna a servis lyží, snowboardů dalšího příslušenství.

Provoz sportovního zařízení.

Výzkum, vývoj a prodej střeliva a loveckých potřeb.

Prodej sportovních potřeb na hokej, fotbal a florbal. Výroba dresů a tašek.

Prodej zboří pro snowboarding a skateboarding.

E - shop - jízdní kola - sportovní potřeby.

Prodej vybavení na zimní a letní sporty.

Jógacentrum ve mlýně. Kurzy: -hathajógy. -powerjógy.

Výroba, prodej: -nábytek pro školy, mateřské školy -kancelářský nábytek -sedací nábytek -vybavení šaten, jídelen -vybavení dětských hřišť -bezpečnostní branky -stavebnice -sportovní pomůcky -výtvarný materiál -postele.

Služby: - ubytování sruby - pořádání dětských táborů - ustájení koní

Koupaliště. -venkovní plavecký bazén. -brouzdaliště. -tobogán. Zimní stadion.

Půjčovna lodí a kol. Lanový park, ubytování.