Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Štěpán Martinec - Cyklo-sport
Štěpán Martinec – Váš Cyklistický Partner. Prodej a Servis Jízdních Kol a Elektrokol. Vítejte u nás v Městci Králové, kde se cyklistika stává životním stylem! Jsme Štěpán Martinec – váš spolehlivý partner pro vše, co se týká jízdních kol a elektrokol. Naše Nabídka: Jízdní Kola: Od horských po silniční, od dětských po profesionální. Značky ...
Dřevěné rámy jízdních kol Samorost - ruční výroba

Zabýváme se precizně CNC vyráběným příslušenstvím pro střelné zbraně. V našem sortimentu naleznete prodlužovací botky zásobníků, montáže kolimátorů, krytky hlavňových závitů, kompenzátory, úsťové brzdy, tlumiče zášlehu a další příslušenství. Pokud Vás naše produkty zaujaly, tak neváhejte a využijte k nákupu našeho e-shopu.

Tělovýchovná jednota: - kondiční cvičení a aerobic - florbal - zumba - volejbal - turistika - fotbal - lední hokej - šachy - lyžování.

Tenisový klub: - tenisový kurt - víceúčelová hala.

Sportovní klub: - atletika - gymnastika - karate - sportovní přípravka - trampolíny.

Jezdecký klub: - ustájení koní - trénink koní - trénink jezdců na koni - vyjížďky v kočárech - pronájem kočárů a povozů.

Český výrobce kvalitních a účinných návnad a nástrah na ryby. Velký výběr různých druhů boilies, plovoucích boilies, krmných pelet, dipů a dalších. Možnost velkoobchodních cen pro partnery.

Kavárna ve stylu Provence - Café Green, která Vám nabídne klidné posezení u kávy Julius Meinl. Zároveň Vám nabízíme ve studiu lekce jógy, pilátes nebo kondičního cvičení.

Sportovní centrum - jóga - pilates - tenis - squash - badminton - stolní tenis.

E-shop: - jízdní kola - elektro kola - batohy, lahve - oblečení, přilby

E-shop - fotbalové dresy - hráčské vybavení - inline brusle - sportovní obuv - outdoorové oblečení.

Činnost: - výroba nožů z damascénské oceli - lovecké nože.

Prodej: - golfové potřeby, vybavení

E-shop - dětské trampolíny FASTJUMP.

E-shop - sportovní oblečení - outdoorová móda - obuv - hračky.

Zlepšujeme pohybové zdraví, kondici a produktivitu v pracovním prostředí. Realizujeme vzdělávací program, teambuilding a cvičení na pracovišti.

Tankodrom, aktivity: - střelnice - čtyřkolky - jízdy BVP - úzkokolejná železnice.

Výroba, dovoz, prodej, e-shop: - cyklistické brašny, nosiče.

Sportovní centrum: - tenisová hala - víceúčelová sportovní hala - tělocvična - balneoprovoz - restaurace.

Prodej, servis - jízdní kola - cyklistické oblečení - doplňky k jízdním kolům.

Internetový obchod, e-shop: - sportovní oděvy - trikoty - bandáže.