Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Výroba, výrobce, e-shop: - cyklistické oděvy - oděvy na běžky.

E-shop - rybářské potřeby - sportovní oblečení - outdoor vybavení - obuv - cyklistika, kola, příslušenství - fitness nářadí, činky, běžecké pásy.

Servis Apeks - prodej a opravy potápěčské techniky.

Služby: - kondiční trenér - poradenství v oblasti hubnutí a zdravé výživy

E-shop: - vybavení na golf - golfové vozíky E-shop: - výrobky pro jezdecký sport - oblečení - udidla - stříhací strojky tel.: 725 890 575

Činnost: - rekreační služby - koupání

Služby, kurzy: - zumba - jóga pro děti - power jóga.

Výstavba: - dřevěné domy, sruby, chata - krovy - dětská hřiště

Lyžařská škola, Šumava: - výuka lyžování

Servis, oprava, prodej: - rolby, stroje na úpravu ledu.

E-shop - potřeby na muškování - mušky - vazací materiály a pomůcky - navijáky - pruty.

E-shop, internetový obchod - vybavení pro dům, byt, zahradu - doplňky do domácnosti - osvětlení - nářadí - grily - campingové vybavení - autodoplňky, autokosmetika - autorádia.

Stavební činnost - zemní práce - pokládka zámkové dlažby - demolice. Prodej a montáž dětských herních sestav - dětská hřiště na zahradu i pro veřejný prostor.

Služby: - sportovní a kondiční specialista - kondiční trenér

Firma Cars & Care s.r.o. je organizátorem sportovní soutěže Universal Sport Challenge určené pro širokou veřejnost, muže, ženy, děti, celé rodiny i hendikepované osoby, všech věkových kategorií. Soutěží se v řadě sportovních disciplín na sportovištích v Praze a okolí. Akce bude probíhat od prosince 2018 do června 2019. Soutěžní disciplíny, ...

Velkoobchod - rybí návnady, živé návnady - rybářské potřeby.

Na ranči je k dispozici restaurace s dětským koutkem, solná jeskyně, ubytování..

Prodej sportovních brýlí značky OpticNerve. Nákup a prodej sportovního zboží. Sportovní marketing a poradenství.