Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Internetový obchod: - airsoftové příslušenství.

Prodej, e-shop, oprava, servis, půjčovna: - sportovní potřeby - jízdní kola - lyže - sportovní oblečení

Školení - specialisté pro výškové prácerevize - prostředky osobního zajištění Prodej - stany - spacáky - batohy - sportovní obuv a oblečení - potřeby pro horolezectví, potápění a plavání - doplňky Revize - prostředky osobního zajištění - obuv Prodej - oblečení

Dodávka, prodej, pronájem - technologie pro technické zasněžování - nová a repasovaná sněhová děla - náhradní díly na sněhová děla.

Služby: -posilovna -solárium -masáže

Airsoft House internetový obchod, e-shop - outdoorové vybavení - zbraně, vzduchovky, větrovky - výstroj - helmy - batohy - paintball, výstroj, zbraně, kuličky - repliky zbraní. MyHome - tisk, reklama - e-shopy, webové aplikace - prodej počítačů a notebooků.

Služby: - ubytovna - rybolov - v létě možnost využití ubytování přímo u rybníka

Služby: -fit centrum -posilovna -solárium

Fitness centrum - posilování - vypracování tréninkových a stravovacích plánů - spinning. Prodej - sportovní výživa - sportovní oblečení.

Maloobchod: - sportovní potřeby - vybavení pro fotbal

Vodácká půjčovna - vodácké vybavení - lodě, plavidla - vesla, pádla - kánoe - kajaky - rafty - stany, spacáky, vaky - autopříslušenství.

Prodej, maloobchod, e-shop: - jízdní kola, dresy, náhradní díly - oprava, servis jízdních kol