Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Výroba: -prořezávačky drážek pneumatik. SQUASH. Bowling-412530250. Fitcentrum-412530978. Realitní činnost. Správa-domy, byty. Restaurace GURMÁN-412530763.

Prodej: - street a urban oblečení.

Dodáváme: - venkovní fitness posilovny pro parky, hřiště a sportoviště.

Výroba, prodej: -pedály, sedla, náboje a řetězy pro jízdní kola.

Cukrárna Výroba - cukrářské výrobky Pekárna Rychlé občerstvení - pohostinská činnost Bowling Squash

Naše služby: - údržba města a komunikací - odvoz komunálního odpadu - údržba veřejného osvětlení - údržba veřejné zeleňe - provozování sběrného dvoru - provozování hřbitova - provoz městského koupaliště v letní sezoně - provoz veřejných záchodků.

Výroba, prodej: - plavky a sportovní oblečení.

Prodej: -jízdní kola -doplňky. Opravy a záruční servis.

Internetový obchod: - rybářské potřeby - pruty, vlasce, navijáky.

Prodej - diáře a kalendáře - reklamní předmětyvýroba - firemní kalendáře a diářů i na zakázku Výroba - froté produkty (na zakázku) Zakázková výroba - čepice ATLANTIS - zastoupení několika značek pro celou ČR - textil - diáře a kalendáře i na zakázku

Prodej - použitá jízdní kola - sportovní doplňky Prodej - jízdní kola Servis - jízdní kola Prodej - lyže - snowboard - sportovní doplňky

Provoz dostihové a tréninkové dráhy a ostatní služby s tímto provozem spojené. Provoz dostihové stáje, výcvik a testace koní.

E-shop. Prodej: - hokejová výstroj a výzbroj.

Internetový obchod, e-shop dětská obuv. Ponožky, dětské oblečení, osušky, plavky, potřeby pro děti, hračky.