Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Služby: - sportovní centrum - spinning - výživové poradenství

Výroba, prodej: - terče pro střelbu Oprava, úprava: - pouzdra na zbraně

Airsoft House internetový obchod, e-shop - outdoorové vybavení - zbraně, vzduchovky, větrovky - výstroj - helmy - batohy - paintball, výstroj, zbraně, kuličky - repliky zbraní. MyHome - tisk, reklama - e-shopy, webové aplikace - prodej počítačů a notebooků.

Armyshop. Internetový obchod, e-shop: - vojenské zboží

Práce: -zemní -výkopové -výstavba opěrných zdí ze ztraceného bednění -výstavba oplocení -pokládka zámkové dlažby Služby: -restaurace -bowling bar

Sportovní areál: -paintball -půjčovna dětských čtyřkolek -jízda bojovým vozidlem BVP-1

Jízdní kola, sportovní potřeby: - prodej na splátky - servis - oprava.

Prodej, eshop: -sportovní poháry -medaile, stuhy na medaile -šipky, terče, letky, hroty -kulečníkové potřeby, tága.

Prodej - vojenské potřeby - armádní výstroj - myslivecká výstroj - zbraně, střelivo, dalekohledy, optika

Městská Plavecká Hala Louny.

Prodej: - sportovní oděvy - sportovní potřeby.

Rybářské potřeby. Velkoobchod a maloobchod rybářských potřeb.