Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Technické služby města Most zajišťují provoz a údržbu mosteckého koupaliště Autodrom Most, který se nachází v prostoru bývalého termálního koupaliště. Nabízíme Vám komplexní možnost relaxace a sportovního vyžití. Parkování, bezbariérový přístup, nerezové bazény, vodní atrakce, příjemné teploty a čistota. Kromě plavání a vodních radovánek můžete ...

Sportovní fotbalový klub Meziboří je fotbalový klub, který se převážně věnuje mládeži. Fotbalový klub byl založen roku 1957 pod hlavičkou Baník Meziboří. V roce 1991 fotbalový klub odešel z Baníku a založil klub SFK Meziboří, který nadále funguje. Staráme se převážně o mládež, které je v našem klubu cca 80 členů. V našem klubu vyrostlo ...

HC VERVA Litvínov Hokejový klub působící v extralize ledního hokeje ČR. Nábor mladých sportovců za účelem komplexní sportovní přípravy se specializací na lední hokej.

E-shop: - značkové oblečení pro všechny druhy sportu i pro volný čas.

Prodej: - sportovní potřeby a vybavení.

Služby: - sportovní hala - tenis - badminton - volejbal

Internetový obchod, e-shop: - outdoorové vybavení - spacáky, stany - obuv - sportovní oděvy.

Kompletní zajištění outdoorových aktivit: - heliskiing - heliboarding - freeriding - ski touring (skialpinismus) - mountaibiking (horská kola).

Sportovní centrum: - squash - fitness.

Služby: -squash -bedminton -stolní tenis -fitness -sauna -solárium -masáže

Maloobchod, prodej, e-shop: -rybářské potřeby

Služby: - restaurace - vinárna - bowling - školící místnost (až 50 osob) Ubytování: - apartmány - bungalovy - pokoje

Internetový obchod, e-shop: - jízdní kola

Internetový prodej, e-shop: -vše pro fotbalisty -sportovní oblečení -sportovní potřeby

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení