Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Společnost TESMA Jaroměřice s.r.o. vznikla 25. listopadu 1999. Byla založena Městem Jaroměřice nad Rokytnou jako společnost poskytující technické služby městu a i dalším subjektům. Nabízené služby: - práce se stavebními mechanismy - zprostředkovatelská činnost - obchodní činnost - správa nemovitostí; pronájem parkovacích a skladových ...
ArmyShop Sniper armádní oblečení a výstroj
Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupné armádní oblečení a výstroj, pak je Armyshop Sniper právě pro vás. Armyshop Sniper je obchod s dlouholetou tradicí, který nabízí široký sortiment zboží pro vojenské nadšence, hráče airsoftu nebo paintballu, lovce, rybáře, turisty a všechny, kdo mají rádi outdoorové aktivity. V Armyshopu Sniper najdete ...
Picnic Adventures s.r.o. jsou tvůrci netradičních cyklistických nebo automobilových závodů.

Hockey Storm je váš spolehlivý partner na ledě již od roku 2014. Nacházíme se v srdci Vysočiny, v Jakubově u Moravských Budějovic, kde na vás čeká široká nabídka hokejové výstroje a příslušenství. Naše prodejna na adrese Jakubov u Mor. Budějovic 202 je místem, kde nejenže najdete kvalitní bazarové zboží, ale také získáte profesionální servis a ...

Služby: -potápění -kapitánské kurzy -sportovní přeplavby -průkaz radiotelefonistky -kurzy angličtiny -teambuilding na lodi -dovolená na lodi -rekreační plavby. Pronájem: -plachetnice, katamaran, motorová loď, říční loď.

Prodej, e-shop: -maskovací, vojenské, myslivecké ošacení (oděvy) kalhoty, kraťasy, trička, vesty, svetry, čepice, opasky, dětské maskovací ošacení -kanady -vojenská obuv -zábavná pyrotechnika.

Výroba, dodávka na klíč, montáž, záruční a pozáruční servis(oprava), rekonstrukce, leasing, prodej, velkoobchod: -kuželny, bowling (včetně náhradních dílů a příslušenství).

Internetový obchod s koly a vybavením pro bikery. Prodáváme helmy, chrániče, kola, lanka a bovdeny, oblečení aobuv.

Český internetový obchod se zamřením na prodej sportovního oblečení od českých lokálních výrobců. Sortiment zahrnuje oblečení a boty pro outdoor, běh a cyklistiku. Prodej městských kol a dětských jízdních kol. vybavení pro fitness.

E-shop a kamenná prodejna v Třebíči s airsoft puškami. Zajistíme servis a opravy airsoftového sortimentu. Možnost zapůjčení airsoft pušek - legendární modely AK47, M4a1, M700. Prodáváme airsoftové zbraně, příslušenství a doplňky zbraní, kuličky, baterie a nabíječky, hnací plyny, zásobníky a plničky, taktickou výstroj a oblečení.

Prodej rybářských potřeb v kamenných obchodech v Třebíči, Jihlavě a Brně nebo přes e-shop. Sortiment zahrnuje navijáky, pruty, bižuterii, návnady, oblečení, vybavení pro camping a stojany.

ProSPORT zajišťuje prodej sportovních potřeb, oblečení a obuvi.

MIFEX provozuje eshop s potřebami v oblasti outdoor, cestovních tašek a kufrů. Dále zakoupíte kuchyňského nádobí, hračky, židle.

ARCHEON Truhlářství se zabývá stavitelskou činností, truhlářskou, zámečnickou výrobou, úpravou veřejného prostranství - parky, hřiště a také pronájmem prostor.

Vladimír Hvězda prodává hračky, sportovní a rybářské potřeby.

Vladimír Plichta provozuje Bowling Sport Bar s bohatým jídelním lístkem i denním menu.

DUNOMI Group s.r.o. se zaměřuje na prodej puškohledů, optiky a potřeb pro myslivost.

Výroba: -textilní zboží. Maloobchod.

Společnost ALFEKO s.r.o. v Třebíčí se zabývá výrobou a dodávkou hliníkových a nerezových konstrukcí: - zastřešení, obslužné lávky a plošiny, nástupní mola, stožáry pro mobilní telekomunikační vysílače, fotbalové branky, cvičné věže pro hasiče a další. - scénické stavby pro divadla a festivaly - konstrukce pro soutěže a přehlídky, pro ...

Naděžda Holá se zaměřuje na rekondiční cvičení a překladatelskou činnost.

Nomera wood, s.r.o. se zaměřuje na výrobu dřevěných dětských hřišť, lanových center a prolézaček.

Rostislav Čech je osobní trenér ve fitness.

SKI-AREÁL BABY TŘEBÍČ - POD KOSTELÍČKEM s.r.o. se zaměřuje na aktivity dětského lyžařského areálu v Třebíči pod Kostelíčkem.

Činnost jednoty je zaměřena na všestranný rozvoj osobnosti s programem od útlého věku po stáří. Jde o tělocvičné a sportovní aktivity, rekreační sporty, táboření a pobyt v přírodě. Tyto okruhy spojuje činnost kulturní a výchovná zaměřená na zdravý životní styl.