Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Prodej: -pracovní oděvůy -obuv -ochrané pomůcky -termoprádlo -sportovní oblečení

Zimní stadion a hokejový club Rebel.

Prodej, oprava, servis: -jízdní kola- - sportovní potřeby - sportovní oblečení a obuv, funkční prádlo - bežecké lyže a sjezdařské vybavení - brusle, hokejky, spacáky, tenisové rakety. Po-Pá: 08:00 - 12:00 13:00 - 17:00 So: 08:00 - 11:00

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -sportovní potřeby.

Maloobchod, prodej: - army shop - chovatelské potřeby.

Sport studio: - fitness - sguash - aerobic, zumba - masáže - solárium - vířivka - prodej výživy a doplňků

Centrum kultury a sportu. Provoz: -muzea -kino Družba -víceúčelová sportovní hala -kulturní dění, společenské i komerčního rázu.

Opravna obuvi. Oprava, servis: -jízdní kola -skiservis. Služby: -broušení bruslí, -výroba klíčů. Prodej jízdních kol, bruslí, sportovních potřeb.

Naše puškařská dílna nabízí: výrobu, opravy a přestavby všech typu zbraní - kompletní servis. Provádíme seřizování zbraní - nástřel zbraní na vlastní 100 m velkorážné střelnici. Menší opravy na počkání, přestavby a generálky do 2 měsíců. Prodej loveckých, sportovních zbraní a střeliva.

Technické služby: - úklidové práce - údržba zeleně - provoz veřejného osvětlení - nakládání s odpady - údržba a opravy komunikací - provozování parkovacích ploch - zemní práce - stavební práce - práce vysokozdvižnou plošinou - autodoprava - malířství a natěračství - ostatní služby - letní stadion - provozování zimního stadionu

Prodej - jízdní kola - cyklistické potřeby

V motocentru v Bílku u Chotěboře proto najdete nejen prodejnu nových motorek, skútrů a čtyřkolek, ale i bazar, servis, prodejnu oblečení, přileb a příslušenství a bar s nealkoholickými nápoji a pivem Bernard. K jízdě na třech vlastních tratích půjčujeme čtyřkolky.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -stavba kol na míru -lakování a repasování všech druhů rámů. Půjčovna kol. Garanční prohlídky. Bazar jízdních kol. Poradenství.

Nabízíme potřeby pro nový adrenalinový sport - mountainboarding, mountainboard, all-terrain board, landkiting, longboarding také pro vyznavače snowboardingu a jiných prken.

Prodej: - vybavení pro zimní sporty - lyže - snowboardy - in-line brusle - outdoorové potřeby. Pobočka: - Žďár nad Sázavou, Palachova 2285/39 tel.: 566620260; 775317603.

Hoverboard je tady, přijďte si k nám zalétat na bláznivém prkně.

Informační server zaměřený na výlety. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - batohy, tašky a kufry - čelovky - potřeby pro cyklistiku - potřeby pro fitness - inline brusle, skateboardy - karimatky a matrace - nože a nářadí - ostatní camping - raketové sporty - spací pytle, stany - svítilny - termosky a cestovní ...

Služby: -sportovní centrum -posilovna.