Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Maloobchod, prodej: -rybářské potřeby. -rybářství.

Fitness studio - skupinové cvičení alpinning i bodystyling.

Maloobchod, prodej, e-shop: - sportovní potřeby - lyže, běžky - sportovní oděvy - outdoorové vybavení - potřeby pro fotbal - cyklistické oblečení, helmy.

Cyklo-Sport Zelenka Pavel Maloobchod, prodej: -kola -doplňky pro cyklistiku -sportovní doplňky.

Rybářské potřeby u kapříka. Maloobchod, e-shop: -rybářské potřeby -pruty, háčky -spacáky, polštářky -rybářské židle, rybářská židle.

Rekreační středisko: -ubytování -školící prostory -sportoviště.

Sporthotel: -ubytování celková kapacita 60 lůžek -restaurace. Sportovní areál: -zimní stadion -víceúčelová hala -gymnastický sál -posilovna -kuželna -stolní tenis -bazén, sauna -volejbal a beach volejbal -travnaté a pískové hřiště -atletická dráha -skatepark.

Ubytování v chatkách cca 100 lůžek ve 4 až 8 lůžkových pokojích s vlastním WC a sprchovým koutem. Naleznete u nás i tělocvičnu, saunu a několik hřišť. Zařízení ocení hlavně školy či školky v přírodě, školní výlety, sportovní soustředění, rodinné pobyty, školení aj. Sportpark je součástí hotelu Na Kocandě. Rozloha objektu je cca 13 000 metrů ...

Sportovní hala: - velká tělocvična - malá tělocvična - gymnastická tělocvična - posilovna - kuželna čtyřdráhová - kuželna dvoudráhová - herna stolního tenisu - klubovny.

Plavecký bazén: - velký plavecký bazén - malý plavecký bazén - relaxační bazén - sauna.

Sportovní klub: - fotbal - stolní tenis - tenis

Tělovýchovná jednota: - fotbalový klub

Automotoklub a pořádání závodů historických motocyklů.

Činnost: - jízdy se psím spřežením - mushing.

Stavba, výroba: - rybářské pruty.

E-shop: - jízdní kola - cyklopříslušenství - sportovní výživa

Služby: - fitness centrum - posilovna - sauna - masáže

Zámečnictví, nástrojářství -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování ...

Marketing Sdružení - usilování o zachování a rozvoj motoristického sportu v regionu - provozování motoristického sportu

Orámování a zakrývání pískovišť: -orámování pískovišť - výměna poškozených prken u pískovišť, houpaček, laviček, stolů a jiného zahradního nábytku umělohmotná v barvě dřeva, popřípadě i v jiných barvách - ochranné sítě a plachty na zykrytí pískovišť. ! VŠECHNY MATERIÁLY NÁMI UŽÍVANÉ MAJÍ CERTIFIKÁT ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOSTI !