Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Velkoobchod - sportovní zboží Angličtina - překlady - tlumočení

Tělovýchovná jednota - fotbal - hokej - tenis - kuželky - stolní tenis - atletika

Výroba, velkoobchodní, maloobchodní prodej, zakázkové šití: -společenské oblečení -šaty, halenky, šály, kalhoty, trika, trička sukně -oblečení pro volný čas -halenky, trika, mikyny, tepláky -sportovní oblečení -mikiny, sportovní bundy(fleece-flauš), trika, tepláky, plavky, roláky, dresy, fitness oblečení -šití z přírodních materiálů -LEN, ...

Půjčovna - nosiče kol na tažná zařízení Prodej - jízdní kola Záruční a pozáruční servis - jízdní kola Stavba - kola na zakázku

Lyžařský areál - restaurace a hotel SVRATKA v okolí

Běžecký areál. Biatlonový areál. - běh na lyžích - biatlon - závodní lyžařské tratě - turistické lyžařské tratě - lyžařský vlek.

Lyžařské středisko: - ski hotel - skibar - lyžařská a snowboardová škola Vlek: 566 523 458

Velosport Zach Jízdní kola -Trek -Gary Fischer -Apache -Ravo -Leader Fox komponenty, doplňky, sportovní oděvy

Prodej, dovoz, velkoobchod: -zastoupení značek: Mavic, Vittoria, Geax, Sapim, Las, Winora -vzdělávání mechaniků v oboru -spoluorganizátor veletrhu Bike Brno.

Výroba, prodej, servis, výuka: -snowboards.

Fotbalový klub - muži MSD-D muži B - 1.B třída dorost - MSDD-D žáci - KP Vysočina přípravky - KP Vysočina Fotbalový stadion Bouchalky - 2x tráva přírodní, 1x tráva s umělým povrchem 3. gen. + osvětlení

Dobrovolná nezisková organizace v rámci ČSTV, registruje sportovní oddíly všech věkových kategorií a zajišťuje jejich činnost, včetně organizace sportovních akcí přístupných veřejnosti. Provozuje sportovní halu a saunu. které nabízí zájemcům k pronájmu.

Prodej: -vybavení do přírody -stany, batohy, spacáky -lezecké pomůcky, obuv -doplňky -oblečení pro volný čas

Ski areál Dalečín. Centrum turistických služeb. Možnost ubytování v apartmánech nebo celá chata. Půjčovna lyžařských potřeb, výuka lyžování.

Nabízí: -půjčení lyžařského a snowboardového vybavení -lyžařská škola -ubytování -5 sjezdových tras -bufet.

Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - lyže, snowboardy, lyžařské hole, hokejky, hokejové výstroje

Maloobchod, prodej, servis: - šicí stroje Prodej: - zbraně a střelivo - lovecké potřeby

Kamenný obchod, prodej, servis: -jízdních kola -doplňky -kolo - horské, crossové a silniční -oblečení, přílby, obuv E-shop Značky: - Shimano, Sram, Campagnolo, Avid, Fizik, Sigma, Sport, Arsenal, BBB, SKS, Schwalbe, Thule, Craft, Nalini, Cratoni, Axon, Rogelli, Carrera, Exustar. www stránky nefungují.