Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Tělovýchovná jednota: - atletika - cyklistika - divadlo - házená - kuželky - nohejbal - stolní tenis - šachy - tenis - volejbal.

OMS DIVE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sportovního a potápěčského vybavení a pomůcek.

Výhradní dovozce, prodej, e-shop: -australské bumerangy zn. Rangs Boomerangs & Spinback Boomerangs.

Služby: -prodej jízdních kol -opravy, servis.

Služby: -fitness -masáže -spinn -osobní trenérství -diagnostika postavy -sestavení tréningových plánů -sestavování jídelníčků

Maloobchod, prodej: -jízdní kola, kolo všech typů značky AUTHOR, KELLYS, GT, MONGOSSE -cyklistické oblečení ATEX, DE MARCHI, AUTHOR, KALAS -sportovní obuv LAKE, SHIMANO -sportovní brýle UVEX -přilby UVEX, AUTHOR -široký sortiment náhradní díly na veškerá jízdní kola -doplňky na jízdní kola -pláště MAXXIS, AUTHOR, MICHELIN -sportovní ...

Služby: -provoz sportovních klubů pro handicapované -pořádání turnajů a dalších sportovních akcí.

Maloobchod, služby: -kola -servis kol -servis motocyklů.

Tělovýchovná jednota je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující tělovýchovu, sport, turistiku, osvětovou a hospodářskou činnost v souladu se zák.č. 83/1990 Sb. o sdružování občanů ve znění pozdějších předpisů.

Krytá střelniceprojekce a dodávka - zařízení střelnic. Prodej - střelivo - zbraněprojekce a dodávka - zařízení střelnic.

Prodej, bazar, půjčovna, servis: -lyže -ski shop.

Sportovní klub lyžování. Pořádání závodů a zajištění světových soutěží v běhu na lyžích i biatlonu.

Kosmetika - lymfodrenáže - přístrojové ošetření těla - vyplňování vrásek - mezoterapie Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Solárium Cvičení - zumba.

Prodej: -zbraně -pyrotechnika -doplňky -nože -optika aj.

Velkoobchodní a internetový prodej lyží, snowboardů a běžek. Prodej: - boty - hole - vázání - funkční oblečení - lyžařské doplňky.