Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Letní koupaliště a minigolf: - bazén se skonanskými můstky a s dětským brouzdalištěm - hřiště na beach volejbal, nohejbal, petanque, badninton, stolní tenis, dětské průlezky, pískoviště a houpačky - bufety a kryté zahrádky - bezplatné parkoviště - minigolfové hřiště.

Maloobchod, prodej: - obranné prostředky - vybavení pro bezpečnostní agentury - repliky historických zbraní - dalekohledy, puškohledy - ohňostroje, pyrotechnika - zbraně, střelivo, nože - oděvy a obuv do přírody - vojenské, myslivecké, atd. - sklo a keramika s mysliveckými motivy.

Koloběžky ze Zálešné. Prodej: - koloběžky pro dospělé MORXES, MIBO, KOSTKA: - modely Morxes Strada, Vendeta, Sport, Giulia, Adventure RX, Rapid, Cane - tašky, brašny, nosiče na koloběžky zn. ORTLIEB - postroje, vodítka, obojky pro psy ZERO. Pronájem, půjčovna funguje v sezónu - zhruba květen - září.

TECHNICKÉ SLUŽBY HOLEŠOV, S. R. O. NABÍZÍ SVÝM ZÁKAZNÍKŮM: 1. Svoz KOMUNÁLNÍHO ODPADU – tradiční služba, kterou provádíme pro právnické i fyzické osoby. K uložení tohoto odpadu nabízíme nádoby o objemu 110, 120, 240 a 1100 litrů, které lze v sídle naší společnosti na Květné ulici v Holešově také zakoupit. Tuto službu poskytujeme nejen mnoha ...

E-shop, prodejna, půjčovna pro: - outdoor - horolezectví - vodáctví - turistiku - camping.

Prodej lyží - zaměření na značku Lusti. Prodej: - lyže, snowboardy - lyžařské doplňky.

Ski klub Valašské Meziříčí: Oddíl běžeckého lyžování ve Valašském Meziříčí. Našim účelem je podpora výkonu sportovní činnosti a sdružování zájemců o běžecké lyžování.

Rekreačně sportovní areál. Turistická chata. Ubytování: - 11x dvoulůžkový pokoj - vlastní sociální zařízení s WC a sprchou, ledničkou, TV NE. Bezplatné Wi-Fi připojení. Hospoda. Pořádáme oslavy narozenin, svatby, firemní večírky, rodinné grilování i jiné soukromé akce.

VHK Robe Vsetín - Hokejový klub. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. S pozdravem VHK Robe Vsetín - hokejový klub.

VHK Robe Vsetín -Hokejový klub. Vedení hokejového týmu a hokejového programu ve Vsetíně. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. Sportovní poradenství a půjčování hokejové výstroje. VHK Robe Vsetín.

HK Kroměříž - Hokejový klub. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se zaměřením na lední hokej. Vedení hokejového programu a hokejového klubu HK Kroměříž. Provozování: -zimního stadionu - možnost pronájmu ledové plochy -veřejné bruslení. Půjčovna hokejové výstroje a kompletní ...

Společnost DSC sport s.r.o. se zabývá prodejem a distribucí sportovních potřeb značek Dunlop, Slazenger, Carlton a Lotto pro Českou i Slovenskou republiku. V našem velkoobchodě najdete vybavení pro tenis, squash i badminton, ať už hledáte rakety, míčky či obuv. Produkty Dunlop jsou navrženy těmi nejnovějšími technologiemi, aby splňovali ...

Oddíl MG Elite Zlín - moderní gymnastiky pod vedením Kamily Kopecké. Rozvíjíme v dětech ladný pohyb, smysl pro rytmus, taneční základy, trpělivost a vytrvalost. Gymnastky se učí zručné manipulaci se švihadlem, obručí, míčem a později také s kužely a stuhou.

Značkové oblečení za nejnižší ceny. Bohatá nabídka značkového oblečení Lonsdale, Umbro, Everlast, Tapout. Všechno naše zboží je na skladě a takřka ihned k dispozici.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - neoprenové a membránové obleky pro všechny vodní sporty - kombinézy, rukavice, kukly, čelenky, boty - potápěčská technika - vodácké vybavení - servis a opravy všech značek a typů neoprenových a membránových obleků, - provozování půjčovny nafukovacích člunů, vodáckých obleků a vybavení, - ...

Internetový obchod, e-shop: - skate, snowboard oblečení - skate boty - batohy, tašky, kabelky.

Maloobchod, prodej: - dámské a pánské oblečení pro sport a volný čas značky UNCS: Každý rok nové módní kolekce ve všech barvách i velikostech i pro ty nejnáročnější. Máme i nadměrné pánské velikosti do 5XL.

Prodej, e-shop: - rybářské potřeby - potřeby a doplňky pro muškaření

Cykloservis. Údržba, servis jízdních kol.

Cyklosport na Baťově: zajistíme seřízení a opravu Vašeho kola nebo sestavíme kolo na zakázku dle Vašeho přání. Stavba kol na zakázku na přání zákazníka. Cykloservis: Možnost objednání oprav kol včetně dopravy do domu. Prodej, opravy, seřizování: - jízdní kola - silniční, trekkingová, horská, dětská

Prodej, internetový obchod, e-shop: - lovecké a myslivecké potřeby - zbraně - střelivo. Výdejní místo - kamenný obchod pro lovecké potřeby: - Poličná 490, 757 01 Valašské Meziříčí

Relaxační a pohybové centrum: -zaměření na orientální tanec -výuka tance -nový druh pohybu, relaxace tancem -zdokonalení pohyblivosti těla -harmonizační uvolnění -odstranění některých zdravotních potíží -východní taneční kultura -orientální taneční hudba a kostýmy.