Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Lyžařské středisko, Lanová dráha (dvoumístná sedačková lanovka)

Fitclub, fitcentrum. Profesionální osobní trenéři. Služby: -posilovna, fitness: -tvarování a formování postavy -nabírání svalové hmoty -odstranění svalových dysbalancí -zdravotní cvičení. Individuální přístup, dle potřeb klienta. Příprava závodnic na závody v kategorii bikini fitness. Poradce v oblasti zdravého životního ...

Výroba a prodej městského mobiliáře: lavičky, odpadkové koše, autobusové přístřešky, stojany na kola, květináče, vitríny, pítka, ochranné mříže ke stromům, zábradlí a další. Výhradní zastoupení společnosti METALCO v ČR. Návrh, výroba a montáž dětských koutků i velkých herních center na míru. Vybavení do interiérových hřišť: trampolíny, hudební ...

POBYTY NA HUBNUTÍ A REGENERACI. OMLAZUJÍCÍ POBYTY. Kosmetické, regenerační, nehtové a solární studio. Prodej: - výrobky pro regeneraci zdraví a krásu. Služby: -pobyty na hubnutí, regeneraci, omlazení, welness -kosmetika -manikúra -pedikúra -kadeřnictví -masáže -finská sauna -solárium -cvičení pilates, jóga ... .

BOWLING CLUB: Bowling - soutěže - ČBA, ABL -trenér s licencí od 7/2011 -4 proes. dráhy - AMF -kapacila 80 míst -letní zahrádka 80 míst (krytá pergolou) - grilování -LCD -společenské, firemní a rodinné akce

Tenisový klub: -tenisová hala -tenisové kurty -antukové dvorce -umělé dvorce s osvětlením.

Vsacký Cáb – vrchol, na jehož jižních svazích se nachází přírodní rezervace Kutaný a Halvovský potok. Služby: - ubytování - hotelová restaurace, terasa s obsluhou, posezení na terase - sauna a whirlpool (na objednávku) - cyklo trasy - běžecké stopy V zimním období: - lyžařský vlek s převýšením 50 m a délkou 320 m - dětský vlek ...

Kategorie: - rekreace, rekreační středisko - zařizení - chata. - penzion - možnost svatebních a pohřebních hostin, rodinný oslav - levné ubytování v penzionu a v chatkách - kapacita 23 míst (6x2, 2x4, 1x3)

Výroba, prodej: -vybavení dětských hřišť: -pružinová houpadla HARI -laminátové skluzavky -nerezové minikolotoče -motorické prvky -sportovní potřeby

Tesařské práce: - dřevostavby konstrukce na dětské hřiště - hrady na dětská hřiště - skluzavky - rozhledny - pískoviště. Internetový obchod: - houpačky - prolézačky - pískoviště - domečky. internetový obchod: korkové stavebnice a sety kinetický písek kouzelný písek bubber - pěna na modelování.

Prodej, eshop krmiva:Celá ČR+SK - sportovní rybolov - krmiva a směsi pro rybolov - krmiva pro chov ryb -potřeby pro rybáře - doplňky pro rybolov, olůvka - krmení a krmivo pro myši, mastomyši, potkany, křečky, ptactvo, koně, psy. Sportovní rybolov.

Prodej, opravy, repase, potahovani - kulečníky - tága.

Služby: -internetový obchod, prodej: -sportovní oděvy značek PUMA, O'Neill, KAPPA, FCB*: -obuvi-boty -textil: -trička, bundy, kalhoty, mikiny, teplákové soupravy, kraťasy -tašky, batohy.

Wellness a fitness na nejvyšší úrovni: - posilovna vybavená novými stroji - aerobní sál s širokou nabídkou kurzů - dětský koutek vybavený mnoha hračkami. Sport bar - kapacita 21 osob Letní zahrádka. Pátek a sobota grilování. Možnost živé hudby. Wellness: - whirlpool - velkokapacitní vířivka - parní, suchá Finská sauna či infra ...

Výroba produktů, které se využívají pro myslivosti nebo při obraně státu. vše vyrábíme na patřičné úrovní s profesionálním přístupem a kvalitou.

Služby: - permanentní make-up - kosmetické tetování obrázků - kosmetika od A-Z - masáže - BOSU - Zumba.

Prodej, opravy, servis: -jízdní kola značek-MAXBIKE, CTM, CUBE, CORE, koloběžky, elektrokola- LECTRON, CRUSSIS -doplňky, přilby, cyklo oblečení, -osvětlení, cyklosedačky atd.

Maloobchod, prodej: -paramotory NIRVANA -doplňky: -přilby -záložáky -oblečení Výroba: - motory, stroje a potřeby pro motorový paragliding.

Vše potřebné pro Vaše outdoorové i sportovní aktivity: - Batohy, tašky, ledvinky - Cyklistika - Dovolená, kemping, zahrada - DVD, knihy, mapy, publikace - EKO výrobky - Hygiena - In-line brusle - Lezení a horolezectví - Oblečení - Obuv - Outdoorové potřeby - Spacáky - Sport - Stany - Teleskopické hole - Vaření - Voda - Výživa.

Střelnice. Prodej: -zbraně, střelivo. Oprava, servis, úpravy: -zbraně. Služby: -výcvik a výuka ve střelbě, střelba.

Internetový obchod se značkovým oblečením Hollister, Abercrombie a luxusními doplňky Guess. Dále prodáváme sportovní oblečení značky Under Armour.