Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Kurzy: - Zumba fitness - Zumba pro děti 6-12 let - Tabata - Obsidian.

Specializovaný sportovní klub: - aerobik - powerjóga - pilates - speciální formy cvičení: - zdravotní, pro seniory, těhotenské - cvičení pro děti.

Aquacentrum Zdounky: -bazén se slanou vodou - teplota 32 °C -sauna -whirlpool -plavání kojenců, batolat, dětí předškolního věku. Soukromé rezervace - cena rezervace celého komplexu je 600, - Kč / 1 hod. Je jedno, zda přijde jedna osoba či více - max. je 15 osob, cena je stále jen 600, - Kč / 1hod. Ubytovna: -kapacita 15 osob -cena ...

Maloobchod, e-shop -sportovní potřeby -hračky -papírnictví

Výroba, vývoj, prodej: - koloběžky - profi MIBO koloběžky - městské silniční koloběžky - universální modely koloběžek - cestovní koloběžky - skládací koloběžky - akrobatické koloběžky - turistické modely - závodní silniční modely - sjezdové terénní modely - model na třech kolech.

Výroba, prodej: - sportovní oděvy, dresy pro lední a pozemní hokej, fotbal, basketbal - na zakázku oblečení pro další sporty. Služby: - sublimační tisk - vyšívání loga dle dodaného návrhu.

Výroba, prodej: - funkční termo aktivní prádlo TERMO-HiT.

Oddíl sportovní gymnastiky. Jsme výkonnostní oddíl mládeže, máme sportovní středisko mládeže, počet dětí -300, dospělých - kolem 50 osob, tři zaměstnance, oddíl má jak ženskou, tak i mužskou složky, trénujeme děti od 4 do 20 let. Tréninky vedou 15 dobrovolných trenéru.

Internetový obchod zaměřený na městskou cyklistiku: - jízdní retro kola holandského typu se vzpřímeným sezením - městská kola (city bike) v dámském, pánském a dětském provedení - beach cruiser kola a doplňky - stylové doplňky na kolo - náhradní díly na starší jízdní kola (skládačky, favorit, eska, sobi, liberta).

Velkoobchod, maloobchod, prodej, export, import: - zahradní Italský nábytek - GRAND SOLEIL - italské hračky - lyžařská výstroj SALOMON - italské sportovní oděvy BRUGI, AST - sportovní obuv SALOMON. Zajištění ubytování: - italské Dolomity, Sardinie, Bibione.

Textilní výroba, šití: - plavky - výrobky (oděvy, oblečení) z elastických materiálů. Sídlo společnosti: - Slušovice, Padělky (Areál Skleníků).

AutoMotoKlub Rallye Sport - Vsetín je organizátorem a pořadatelem sportovních motoristických akcí (Valašská rally a spolupořadatel Barum Czech Rally Zlín). Dále se podílí na organizování Dětského dne ve Vsetíně, tenisový turnaj osobntí Otrokovice, vánoční tujnaj osobností v bowlingu Zlín. Sdružeje občany a zejména mládež, ketří mají chuť se ...

Kategorie: - hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - 27 dvoulůžkových, vana, WC - 3 dvoulůžkové apartmány - možnost přistýlek. Možnost pořádaní soukromých akcí: - společenské, firemní akce, svatby. Sport, wellness, relaxace: - tenisový kurt s umělým povrchem - squash - masáže - minigolf - sauna - posilovna - ...

Dodávky, montáže, stavby, stavba dětského a městského mobiliáře, dětských hřišť. Dětský a městský mobiliář - interiérová dětská hřiště a herní centra: - herní prvky i lanové - skluzavky - horolezecké stěny a věže - kolotoče - průlezky - hračky na pružině - lavičky a stoly - povrchy pro dětská hřiště: - speciální tvarované a ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - rybářské potřeby. Výhradní zastoupení Timár v ČR.

Půjčovna čtyřkolek, čtyřkolky. Nabízíme vyjížďky valašskou krajinou. Jízda po trati na dětské čtyřkolce. Střelba z luku. Ohňostroje. Teambuildingové akce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vojenské, armádní oděvy - maskáče, košile, kabáty, čepice, ponožky, tílka, maskovací zimní oděvy - rukavice, obuv pracovní (kanady) - brašny, čutory, opasky, přilby, helmy.

Výroba a prodej: -lovecké a turistické potřeby: -oděvy do přírody - myslivci, lesníci, turistika a volný čas -uniformy: -městská policie, bezpečnostní služby, pracovníci ostrahy -oděvy pro zdravotnictví -zdravotní záchranné služby, záchranné týmy -profesní, pracovní oděvy: -řidiči, montéři, obsluhy čerpacích stanic.

VO, MO, prodej, servis, půjčovna: -lyže nové a použité, sjezdové a běžky -snowboardy -lyžáky -lyžařská výstroj -jízdní kola, in-line brusle. Vyplétání, oprava: -tenisové rakety. Provozovny: -Napajedla, Palackého nám. 202, tel.: 571118126 -Otrokovice, Tylova 725, tel.:571111176. Provozní doba: Letní: po-pá 8-18, so 8-14 ...

Maloobchod, prodej, servis, půjčování, půjčovna: -lyže (lyží) nové a použité, sjezdové a běžecké (běžky) -snowboardy -lyžařské boty, obuv, lyžáky -lyžařská výstroj.

Maloobchod, prodej, e-shop - značkové sportovní oblečení, obuv - vybavení pro zimní a letní sporty - sportovní potřeby - kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.