Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Výroba, opravy, prodej: -ručních palných zbraní -přířezů na pažby (turecký ořech, eben) -zakázková výroba pažeb a přestavba pažeb -výroba a renovace zbraní. Práce: -povrchové úpravy zbraní - leštění, černění -vkládání zlata a stříbra do kovu -ruční rytí -gravírování na CNC strojích (velké série).

Prodej, servis, půjčovna: - paintballové zbraně Paintballové hřiště

Prodej, eshop, internetový obchod: - rybářské potřeby: - návnady a nástrahy - extrudované, pufované, měkčené nakládané, umělé, krmítkové směsi, závodní krmení, boilies směsi, kapří dobroty - rybářské pruty, navijáky, vlasce, podběráky, háčky, splávky - křesla, lehátka, doplňky - oblečení.

Penzion RS Trnava Ubytování ve třech samostatných budovách - -dvoulůžkové až čtyřlůžkové pokoje: -chata I - 24 lůžek -chata II - 19 lůžek -chata III - 22 lůžek včetně jednoho bezbariérového apartmánu -dvoulůžkové až čtyřlůžkové pokoje -bezbariérový apartmán -chata IV - šestilůžková horská chata Kapacita areálu na ubytování 64 ...

E-shop: - výrobky značek Missiva, Mixit, TianDe, Vibram Fivefingers a další - ekologická drogerie a přírodní kosmetika se lněným olejem - přírodní potravinové doplňky a lněný olej. Služby: - cvičení SM systém pro zdravá záda - analýza životního stylu a rady pro jeho změnu - semináře, kurzy a cvičení.

Práce: - zámečnictví - zámky, klíče, kování, nože - svářečství. Znehodnocení, opravy: - zbraně, armádní výstroj. Otevírání - byty.

Alpinning centrum Provizorní prostory: Budova Belvederu Třída Svobody 764 Zlín - Malenovice

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, prodej: -sportovní potřeby pro různé sporty: -pro lyžaře -bruslení -cyklistika - kola, koloběžky -vše pro dovolenou, rybaření, potápění -nábytek - zahradní, campingový -hračky.

Služby: - TRX - revoluční metoda cvičení, vedené školeným instruktorem - zpevnění veškerého svalstva - masáže, pomoc při bolestech zad

Relaxační centrum: - wellness klub - finská sauna, hydromasážní vana, odpočívarna - tenisové kurty - beach volejbalové kurty - hřiště na petanque - bar pro návštěvníky relaxačního centra.

Crossfit Zlín fitness pro ženy i muže: - fitness - kondiční příprava pro profesionální sportovce, záchranáře a speciální jednotky - kondiční příprava pro běžnou populaci i děti - trénujeme tělesně postižené osoby a osoby po úrazech.

Výroba: -jízdní kola na zakázku, dvojkola, DH rámy, dětské sjezdové kola, MTB i speciální rámy. Půjčovna: -horská, tandemová, sjezdová kola a nosiče kol.

Fit studio: - Individuální trénink - dětský aerobik - lekce dynamického cvičení - kalanetika, fitbox, .

AQUAPARK. Služby: -plavecký bazén -zábavný bazén s atrakcemi -tobogán -whirlpool -dětské brouzdaliště s vodopádem -dětský svět -sauny -masáže -restaurace s mokrým barem.

Seskupení mladých lidí: -připravují pro děti od 7-17 let: -letní tábory -víkendové výlety -lyžařské tábory s výukou lyžování.

Provozování: -bowling -restaurace -dětský koutek. Tábory u koní. Dětské rekreační středisko.