Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Antukový kurt s umělohmotnými čarami a umělým osvětlením - tenis, sqhuash - k dispozici tréninková stěna Chovatelská stanice rhodéského ridgebacka.

Prodej, servis, opravy: -jízdní kola -horská kola -cestovní kola -dětská kola Servis: -lyže -broušení lyží.

Krejčovství. Zakázková výroba, šití, prodej: -speciální lesnické oděvy -pracovní oděvy. Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -rybářské potřeby.

Sportovní areál: -tenisové antukové kurty -restaurace - 90 míst -zajišťujeme firmení i soukromé večírky -velký salonek 65 míst -zahrádka + gril 65 míst s výhledem kurty -školící a seminární místnost.

Maloobchod, prodej: - sportovní vybavení pro turistiku, horolezectví a vodáctví - stany, spacáky, batohy, karimatky, - horolezecké potřeby - termoprádlo - sportovní oděvy - sportovní obuv.

Prodej, bazar: -lyže, boty, snowboardy, běžky, hole. Ski servis Vsetín: -lyže, vázání, broušení hran. Půjčovna: -lyže, snowboardy, běžky, helmy, brusle. SportShop Niky - Vsetín. Pobočky: Vsetín, Nová Baňa (SK), Praha - Sport Shop.

Šití, výroba, prodej: -sportovní oblečení (oděvy): -dresy -teplákové soupravy -trička -atd.

Prodej, maloobchod: - sportovní potřeby pro tennis, squash a badminton. - vyplétání raket na elektronickém stroji Pacific. - tenisové obuvi Asics atd. Otevírací hodiny: Pondělí - Pátek 9:30 – 18:00 Sobota 9:00 – 12:00

Výroba, prodej: - windsurfingu - příslušenství a potřeby pro windsurfing.

Komisní prodej: -dlouhé a krátké zbraně na zbrojní průkaz -střelivo na dlouhé a krátké zbraně, sportovní střelivo, výběr malorážkové střelivo -zprostředkovatelský(komisní)prodej krátkých zbraní(pistole, revolvery) a dlouhých zbraní(lovecké brokové, kulové, kombinované)za výhodných podmínek. Zakázkové šití na míru: ...

Maloobchod, výkup: -sportovní potřeby: -lyže -kola -brusle aj. -nábytek z dovozu - možno i na objednávku. Autodoprava, oprava, přeprava: -nákladní vozem do 3, 5t -tuzemská i zahraniční.

Autorizovaný distributor. Návrhy, projekce, dodávka, montáže: -bowlingové dráhy, kuželky -shuffleboard -Hot Spring výřivé bazény.

Prodej, maloobchod: - módní značková obuv - oblečení a sportovní vybavení

SK Sokol FK Kudlov -organizace má 81 členů z toho 35 dětí do 18 let. -provozovaný druh sportu: kopaná -organizace má sportoviště v pronájmu od Filmových Ateliérů Bonton Zlín.

Maloobchod, prodej: - papírnictví - sportovní potřeby.

Montáže, servis, seřízení: -lyžařská výstroj, výzbroj: -lyže běžkové, sjezdové, carvingové. -seřízení vázání běžeckého i sjezdového -broušení hran, úprava skluznice. Inženýrská činnost ve výstavbě.