Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Prodej, oprava, servis, výkup: -jízdní kola, horská kola. Maloobchod, prodej: -náhradní díly, doplňky na jízdní kola.

Maloobchod, prodej: -dresy, trenky, štulpny -šusťákové soupravy -gumotextilní kopačky -lajnovačky -rozlišovací trička, kužely -chladící spreje -vybavení pro rozhodčí.

MOTOREST. Pohostinství, kuřácká i nekuřácká restaurace: -restaurace 30 míst -pivnice 60 míst -bowling 60 míst -bar -catering. Pronájem sálu 100 míst -zahrádka 20 + 40 míst

MĚSTSKÝ SPORTOVNÍ AREÁL. Atletický stadion Víceúčelové hřiště s umělým povrchem Antukové a beach volejbalové kurty. Městský krytý zimní stadion

Rekreační středisko MONTE LOPE se nachází v Bílých Karpatech na Moravsko-Slovenském pomezí. Je obklopeno lesy, loukami a nejvyššími body Bílých Karpat - Javořina, Velký Lopeník a Mikulčin vrch.

Služby: -Schwinn Indoor Cycling -PowerYoga a další Yogové styly.

Služby: -seskoky padákem -tandemové seskoky -výcvik parašutistů.

Prodej: - práškové barvy Výroba: - tříkolky

Nabízíme specializované výrobky pro plavání miminek, dětí ale i dospělých. Najdete u nás např.neoprenové oblečky, botičky i vesty, plenky na plavání, dětské oblečky se speciálními plováky pro výuku plavání, podložky na převlékání či ochrany uší. www.veseleplavani.cz www.konfidence.cz

SKI PARK OSVĚTIMANY: -lyžařský vlek: -v sezónu 9-20 hod -2x POMA -výuka snowboardingu a lyžování. Pohostinství: -Hospoda NA SRUBU - stylový srub s domácí kuchyní.

Dovoz, import, distribuce, prodej: -krmivo, krmné směsi pro prasata, skot, koně -koncentráty. Chov: -smluvní odchov mladých koní. Sportovní jedecká stáj pro využití veřejnosti. Provozování: - ubytování ve dvou apartmánech -tenisový areál, kurty.

Prodej replik samurajských mečů a příslušenství. Katany, wakizashi, daisho, shikomizue, tanto. Diferenciálně kalené meče s reálnou hamon a certifikátem pravosti.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: -jízdní kola -stavba kol* na zakázku. Maloobchod, prodej: -náhradní díly, příslušenství na kola.

Prodej, eshop: -outdoorové oblečení, bundy, kalhoty, dětské zboží... Náš sortiment budeme nadále rozšiřovat, vždy však s vysokým důrazem na kvalitu nabízeného zboží a služeb za přijatelnou cenu.

Služby: -solární studio, horizontální solárium -masáže, masírování -kosmetický laser -fitcentrum, fitness pro ženy.

Sportovní areál: -tenisové antukové kurty -restaurace - 90 míst -zajišťujeme firmení i soukromé večírky -velký salonek 65 míst -zahrádka + gril 65 míst s výhledem kurty -školící a seminární místnost.

Maloobchod, prodej: - sportovní vybavení pro turistiku, horolezectví a vodáctví - stany, spacáky, batohy, karimatky, - horolezecké potřeby - termoprádlo - sportovní oděvy - sportovní obuv.

Montáže, servis, seřízení: -lyžařská výstroj, výzbroj: -lyže běžkové, sjezdové, carvingové. -seřízení vázání běžeckého i sjezdového -broušení hran, úprava skluznice. Inženýrská činnost ve výstavbě.

Sportovní centrum. Sportovní hala. Tělovýchovná jednota: - fitcentrum - squash - wellness

Dámské studio FIT NIKÉ: -fitness centrum, fitcentrum, posilovna -solární studio: -horizontální a vertikální solárium.