Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Autorizovaný distributor. Návrhy, projekce, dodávka, montáže: -bowlingové dráhy, kuželky -shuffleboard -Hot Spring výřivé bazény.

Prodej, maloobchod: - módní značková obuv - oblečení a sportovní vybavení

SK Sokol FK Kudlov -organizace má 81 členů z toho 35 dětí do 18 let. -provozovaný druh sportu: kopaná -organizace má sportoviště v pronájmu od Filmových Ateliérů Bonton Zlín.

Maloobchod, prodej: - papírnictví - sportovní potřeby.

Velkoobchod, prodej, eshop, internetový obchod: -outdoorové vybavení -horolezecké potřeby -sluneční brýle -ponožky. Prodejní sklad: -Vizovice, Partyzánská 864 tel.:777555461, 577012833.

Forladies_obchod (ne)jen pro ženy: -bižuterie, Swarovski, -kabelky -peněženky -pyžama -punčochové zboží -oděvy pro plnoštíhlé -oblečení pro sport a fitness.

Maloobchod, prodej: -lovecké potřeby -zbraně -střelivo -dalekohledy a puškohledy -oděvy, obuv, oděvní doplňky, galanterie -nože -dárkové, rybářské, kynologické předměty.

Jumpsafe. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -Trampolíny Springfree se čtyřmi bezpečnostními prvky jsou nejbezpečnější trampolíny na světě: -kruh, ovál, zaoblený čtverec.

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení a obuv: -ADIDAS, PUMA, UMBRO, KILLTEC, FILA, NIKE -sportovní dresy pro sportovní kluby -sportovní potřeby pro basketbal: -koše, míče, obuv, chrániče -vybavení pro: -hokej-dresy aj. -fotbal-dresy aj. -tenis-rakety, čelenky, potítka aj. -plavky -kolečkové brusle Potisk: -dresy.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -in-line brusle: -kolečkové brusle Fitness, Agressive, Outdoor, Profi -brusle pro inline hokej -zimní brusle -chrániče, helmy -kolečka, ložiska ... -skateboardy, snowboardy.

Prodej: -potřeby a oděvy pro skate a snowboard.

Servis - jízdní kola Stavba - jízdní kola Půjčovna - jízdní kola

Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové až osmilůžkové pokoje, celkem 32 lůžek. Vybavení objektu: -společné sprchy,WC** -plně vybavená kuchyň (kuchyně) -společenská místnost s TV**.

Sauna - kapacita 20 osob Masáže

Maloobchod,prodej: -spodní prádlo značky ANDRIE -sportovní oděvy (oblečení) značky LITEX.

HOPE SKI SPORT. Prodej: -nové lyže,lyžáky,vázání,hůlky -použité lyže,běžky,lyžáky (bazar) -lyžařské oblečení,sportovní oděvy. Komplexní lyžařský servis: -lyže,digitální vázání -seřizování a montáž vázání -oprava skluznic. Prodej značkového sportovního zboží: -zimní: -lyže,brusle -letní: -kolečkové brusle,sportovní ...

Bowling - 2 bowlingové dráhy Billiard - stolní fotbal

Sportovní škola - škola jiu - Jitsu a juda Sportovní škola - jiu - jitsu - judo