Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Firma KoloDoktor je cykloprodejna a opravna kol, servis teleskopických sedlovek. Prodej, servis, oprava: - jízdní kola - silniční, trekkingová, horská, dětská. -elektrokola Prodej: - oblečení na cyklistiku - cyklodoplňky.

Cyklistická prodejna a servis jízdních kol Zlín - Jižní Svahy. Prodej všech druhů kol a elektrokol. Prodáváme kola značek Focus, Haibike, Dema, Amulet. Nabízíme cyklooblečení a veškeré cyklopříslušenstíví : -dresy -přilby -tretry -brýle -pláště -tachometry -batohy -láhve -autonosiče a mnoho dalšího.

Cykloservis. Specializovaný servis: - karbonová, duralová celoodpružená i pevná kola. Stavba jízdních kol na zakázku.

Internetový a kamenný obchod Cyklo Elem ve Zlíně Vám nabízí široký sortiment jízdních kol a cyklo příslušenství mnoha značek. V nabídce najdete 1. Jízdní kola - Scott, Rock Machine, - horská kola - crossová kola - silniční kola - dětská kola - elektrokola Scott, Rock Machine 2. Rámy, vidlice, komponenty (sedla, pedály, brzdy, duše, ...

Maloobchod, prodej i na splátky, opravy, servis: -jízdní kola AUTHOR, SPECIALIZED -sportovní potřeby pro cyklistiku.

Prodejna a cykloservis: - jízdní kola Pells - cyklistického oblečení Pells, Castelli - cyklodoplňků - servis kol - kola na míru.

Internetový obchod, eshop se sportovním oblečení. Česká značka oblečení - vyvinuto fitness trenérkou a závodnicí v bikiny fitness, vhodné pro profesionální i rekreační sport a fitness i nošení na doma.

AVEX SKI - PROFESIONÁLNÍ SERVIS LYŽÍ A SNOWBOARDŮ: -profesionální služby pro náročné lyžaře - jediný autorizovaný WINTERSTEIGER RACING SERVIS VE ZLÍNĚ - komplexní úhlování a tuning hrany, závodní struktury PŮJČOVNA LYŽÍ A SNOWBOARDŮ: -kompletní vybavení pro sjezdové lyžování a snowboard -kompletní servis po každém zapůjčení ...

Velkoobchod s cyklomateriálem: -ráfky, výplety, kola, koloběžky, výroba -specialista na zapletená kola.

Půjčovna a prodej koloběžek na Baťovém kanále. Celoroční půjčení koloběžek dle dohody po telefonu. Cvičení fitkoloběžky - každé úterý.

Cykloservis. Opravy jízdních kol. Prodej jízdních kol značky KTM, MRX.

Pořadatel cyklistických závodů - Bikerally. Je to specifické odvětví sjezdu horských kol. Trať závodů vede lesem, po louce, někdy po asfaltu.

E-strike aréna. Prostředí simuluje velké skladiště plné záludných překážek. Adrenalinová hra podobná laser game, paintballu.

Internetový obchod, eshop, prodej: - vybavení do kuchyně - úklid domácnosti - malé spotřebiče - bytové doplňky - bytový textil - vybavení koupelny - vše pro kutily - zahrada - elektrospotřebiče - počítače - audio technika - bezpečnostní systémy - chytré hodinky - měřiče teploty a vlhkosti - GPS, kamery - ...

Gymnastika: - přípravka - cvičení pro dospělé. Parkour Osobní trénink.

Eshop, internetový obchod, prodej: - elektrokola - elektroskútry - elektrické, klasické koloběžky - elektrické tříkolky - náhradní díly - oblečení, doplňky. Půjčovna, pronájem elektrokol. Tuning, přestavba elektrokol. Servis, opravy.

Půjčovna rotopedů a fitness vybavení. Pronájem, zapůjčení: - rotoped magnetický, elektronický - cyklotrenažery - běžecký pás elektronický, magnetický - fitness eliptický trenažery - veslovací trenažer - paddleboard - balanční podložka Bosu.

Dětské sportovní centrum pro děti od 3-9 let . Výuka probíhá v tělocvičně 9.ZŠ - Štefánikova 8/2514, Zlín 1.

Armyshop a Military shop. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vše pro příznivce military, air-softu, paintballu, free stylu, rybaření, scouting, trapery, lesáky, turisty.