Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Tělovýchovná jednota, služby - oddíly turistiky, kopané, házené, šachu, asociace sportu pro všechny (ASPV), stolního tenisu a vodních sportů.

Posilovna. Osobní lekce: - pohybový terapeut - kondiční trenér fitness a kulturistiky - specialista na výživu.

Oprava, servis: -lyžáky -kolečkové brusle -montáž bruslařských nožů -boty a galanterie -sportovní potřeby -montáž a seřízení lyžařského vázání -opravy a mazání skluznic -broušení hran lyží.

Půjčovna: -lyží, běžek -lyžařských bot -lyžařského vybavení -snowboardů Maloobchod, prodej: -použité a nové lyže -lyžařské vybavení, brýle -lyžařské boty. Servis, oprava: -lyží a snowboardů.

Plovárna Luhačovice. Krytý bazén - plavecký, zážitkový, dětský. Venkovní terasy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -sportovní oděvy: -CRAFT: -termoprádlo -kukly, rukavice, čepice -microfleece -pro běh -pro cyklistiku -pro lyžování -VAVRYS: -termoprádlo -ponožky -čepice -roláky -LILL SPORT, HESTRA: -sportovní rukavice -SEGER: -čepice -SILVA: -kompasy, čelové ...

Eshop, maloobchod, prodej: - skate, street, fashion oblečení - dámské, pánské - longboardy, paddleboardy - cyklodoplňky - doplňky - sluneční brýle, pásky, kabelky, čepice, kšiltovky - batohy - snowboardy, vázání, helmy a boty na snowboard.

E-shop: - tenisové a badmintonové rakety - míče, košíčky - tašky na rakety - výplety

Provozování: -koňské jízdárny Ranče Březůvky: -venkovní koňská jízdárna -možnost projížděk do přírody -dětské tábory, pořádání dětských táborů u koní (s koňmi) -prázdniny s dětmi.

Vývoj, výroba: - nové vzory ručních palných zbraní.

Eshop, internetový obchod, maloobchod, prodej: - sportovní obuv, boty - sportovní oblečení - doplňky pro sport - vybavení pro volný čas. Sortiment: - Nike, Adidas, Asics, AD, Reebok, Puma, Joma, Under Armour, New balance, Select, Mizuno, Collonil, New Era, Vans...

Maloobchod, prodej: - obranné prostředky - vybavení pro bezpečnostní agentury - repliky historických zbraní - dalekohledy, puškohledy - ohňostroje, pyrotechnika - zbraně, střelivo, nože - oděvy a obuv do přírody - vojenské, myslivecké, atd. - sklo a keramika s mysliveckými motivy.

Koloběžky ze Zálešné. Prodej: - koloběžky pro dospělé MORXES, MIBO, KOSTKA: - modely Morxes Strada, Vendeta, Sport, Giulia, Adventure RX, Rapid, Cane - tašky, brašny, nosiče na koloběžky zn. ORTLIEB - postroje, vodítka, obojky pro psy ZERO. Pronájem, půjčovna funguje v sezónu - zhruba květen - září.

Společnost DSC sport s.r.o. se zabývá prodejem a distribucí sportovních potřeb značek Dunlop, Slazenger, Carlton a Lotto pro Českou i Slovenskou republiku. V našem velkoobchodě najdete vybavení pro tenis, squash i badminton, ať už hledáte rakety, míčky či obuv. Produkty Dunlop jsou navrženy těmi nejnovějšími technologiemi, aby splňovali ...

Oddíl MG Elite Zlín - moderní gymnastiky pod vedením Kamily Kopecké. Rozvíjíme v dětech ladný pohyb, smysl pro rytmus, taneční základy, trpělivost a vytrvalost. Gymnastky se učí zručné manipulaci se švihadlem, obručí, míčem a později také s kužely a stuhou.

Značkové oblečení za nejnižší ceny. Bohatá nabídka značkového oblečení Lonsdale, Umbro, Everlast, Tapout. Všechno naše zboží je na skladě a takřka ihned k dispozici.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - neoprenové a membránové obleky pro všechny vodní sporty - kombinézy, rukavice, kukly, čelenky, boty - potápěčská technika - vodácké vybavení - servis a opravy všech značek a typů neoprenových a membránových obleků, - provozování půjčovny nafukovacích člunů, vodáckých obleků a vybavení, - ...

Internetový obchod, e-shop: - skate, snowboard oblečení - skate boty - batohy, tašky, kabelky.

Maloobchod, prodej: - dámské a pánské oblečení pro sport a volný čas značky UNCS: Každý rok nové módní kolekce ve všech barvách i velikostech i pro ty nejnáročnější. Máme i nadměrné pánské velikosti do 5XL.

Cykloservis. Údržba, servis jízdních kol.

Cyklosport na Baťově: zajistíme seřízení a opravu Vašeho kola nebo sestavíme kolo na zakázku dle Vašeho přání. Stavba kol na zakázku na přání zákazníka. Cykloservis: Možnost objednání oprav kol včetně dopravy do domu. Prodej, opravy, seřizování: - jízdní kola - silniční, trekkingová, horská, dětská

Relaxační a pohybové centrum: -zaměření na orientální tanec -výuka tance -nový druh pohybu, relaxace tancem -zdokonalení pohyblivosti těla -harmonizační uvolnění -odstranění některých zdravotních potíží -východní taneční kultura -orientální taneční hudba a kostýmy.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - jízdní kola - značky: SCOTT, MONGOOSE, LEADER-FOX, SUPERIOR, ACSTAR, KONA, KLEIN, SCHWIN.