Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Maloobchod Prodej tenisového zboží a servis tenisových raket, lyžařské vybavení Völkl Velkoobchod Výhradní zastoupení tenisové kolekce značky Völkl pro ČR. Vzorkovna a distribuce značek Marker Völkl Dalbello pro region Morava Eshop - výhradní dovozce Völkl - tennis.

Tenisový klub: -tenisová hala -tenisové kurty -antukové dvorce -umělé dvorce s osvětlením.

Kategorie: - rekreace, rekreační středisko - zařizení - chata. - penzion - možnost svatebních a pohřebních hostin, rodinný oslav - levné ubytování v penzionu a v chatkách - kapacita 23 míst (6x2, 2x4, 1x3)

Výroba, prodej: -vybavení dětských hřišť: -pružinová houpadla HARI -laminátové skluzavky -nerezové minikolotoče -motorické prvky -sportovní potřeby

Služby: -internetový obchod, prodej: -sportovní oděvy značek PUMA, O'Neill, KAPPA, FCB*: -obuvi-boty -textil: -trička, bundy, kalhoty, mikiny, teplákové soupravy, kraťasy -tašky, batohy.

Služby: - permanentní make-up - kosmetické tetování obrázků - kosmetika od A-Z - masáže - BOSU - Zumba.

Maloobchod, prodej: -paramotory NIRVANA -doplňky: -přilby -záložáky -oblečení Výroba: - motory, stroje a potřeby pro motorový paragliding.

Vše potřebné pro Vaše outdoorové i sportovní aktivity: - Batohy, tašky, ledvinky - Cyklistika - Dovolená, kemping, zahrada - DVD, knihy, mapy, publikace - EKO výrobky - Hygiena - In-line brusle - Lezení a horolezectví - Oblečení - Obuv - Outdoorové potřeby - Spacáky - Sport - Stany - Teleskopické hole - Vaření - Voda - Výživa.

Střelnice. Prodej: -zbraně, střelivo. Oprava, servis, úpravy: -zbraně. Služby: -výcvik a výuka ve střelbě, střelba.

Internetový obchod se značkovým oblečením Hollister, Abercrombie a luxusními doplňky Guess. Dále prodáváme sportovní oblečení značky Under Armour.

E-shop, internetový obchod - sportovní doplňky a vybavení - vybavení na hokej, florbal, tenis - míče a doplňky - outdoorové vybavení - hry a hračky - bižuterie - dámské kabelky - dámské oblečení.

Ubytování Baťův kanál, Napajedla Prodej a půjčovna člunů, lodních motorů - levné čluny. Prodej značek Intex, Aqua Marina, X-Morph, Rossignol. Půjčovna lyží, servis lyží, snowboardů. Eshop - lyžařské vybavení a nafukovacích člunů Půjčovna vodních skútrů Dovolená na Floridě- ubytování v soukromí. Půjčovna lodí Baťův kanál Půjčujeme i další ...

Distribuce, výroba, prodej: -sportovního oblečení a doplňků vlastní značky RVC sportswear (ROVECO). Velkoobchodní prodej vlastní značky RVC sportswear: -sportovní oblečení - bundy, kalhoty, mikiny, trička... -tašky, batohy -čepice, rukavice, šály, čelenky. Maloobchodní prodej: - prodej vlastní značky RVC sportswear+ -sportovní ...

Služby: -posilovna - minimálně 40 stanovišť -cyklostudio - 17 kol -zrcadlový sál - stolní tenis, box. pytel, organizované hodiny viz.rozvrhy -solárium - vertikální a horizontální -kardiozona - běhací pás, mechanické běhací pásy, veslovací trenažer, eliptikal, steper, indoorové kola. Sportovní bar.

Oprava, servis, maloobchod: - jízdní kola - cykloservis.

Prodej, servis, půjčovna, testování: - jízdních kol - doplňků pro kola, oblečení a obuvi - crosových a horských kol - kolečkových bruslí - kompletní servis a půjčovna lyží.

Přidej se k nám a zažeň nudu! Realizujeme volnočasové aktivity pro děti, mládež a dospělé: - zájmové kroužky - kluby - tábory - sportovní soustředění - soutěže - akce pro veřejnost.

Největší fitness centrum ve Zlínském kraji. Fitness club přímo na náměstí v centru Zlína.

Vyrábíme celoplášťové střely a přebíjené náboje.

Posilovna. Provozování fitness centra.

Velkoobchod: -jízdní kola - horská, silniční -doplňky ke kolům (cyklo doplňky) -trenažery -oblečení a obuv pro cyklisty -náhradní díly na jízdní kola.

Kurzy jógy v centru Zlína a jeho okolí. Jóga je vhodná pro muže i ženy každého věku, pomocí jógy můžete ovládat životní energii, své tělo, mysl a emoce.

Internetový obchod DAMEPROTEIN.CZ se zaměřuje na hubnutí, regenaraci, výkonnost, rýsování, zdraví a imunitu. Mezi našimi produkty naleznete: - sportovní výživu - doplňky stravy - fittness potraviny - zdravou výživu - fittness vybavení - sportovní oblečení.

Prodej, servis, e-shop: -jízdní kola Rockmachine, Colnago Celoroční údržba zahrad, parků, travných ploch, tedy i zimní.

Fittness centrum Training and Café. Služby: -fitness, posilovna -více než 30 posilovacích strojů -osobní trenéři -velká aerobní zóna s běžeckými trenažery -pilates, jóga, fyzio jóga, cvičení s Charlesem -TRX -slevy pro studenty atd - káva, občerstvení, - výživové poradenství, doplňky výživy. Systémové a fyzio kruhové tréninky.