Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
TRADIČNÍ KARATE, člen České unie Dento Karate-do. Zaměřujeme se jak na KARATE tak i na FIGHT ART a v rámci rozvoje odvahy provádíme obřad chůze po žhavém uhlí.

Naším cílem je, aby jakýkoliv zájemce si v trénincích našel to svoje. U dětí je to především pohyb, dospívajícím a dospělým porovnávání s ostatními taekwondisty na soutěžní úrovni a všem ostatním kondice, udržování pohyblivosti a získávání schopností se účinně bránit.

Jsme asociace se zaměřením na Taoistickou chrámovou školu, která pokračuje v linii legendárního zakladatele Tai Ji Quan – Zhang San Fenga ve wudangských horách.

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Rodinný nekuřácký penzion Chata Churáňov je ideální místo pro Vaši dovolenou na Šumavě. Ubytování je vhodné pro skupiny, jednotlivce, rodiny s dětmi i firemní akce. Pension se nachází v horské obci Zadov přímo u konečné stanice sedačkové lanovky na Churáňov. Penzion Chata Churáňov: - ubytování ve 2 - 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním ...

Nabídka cvičení pro těhotné a ženy po porodu, příprav na porod, pilates, břišní tance, plavání a jógy. Pořádání dietních kurzů a plavání kojenců.

Kryptograf - venkovní úniková hra v Praze - zážitková agentura pro firemní i soukromé akce.

V naší organizaci Okinawa Gódžú-rjú Budžucukan se věnujeme původnímu nezměněnému okinawskému karate.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská ...

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Středisko Letiny - ubytování, kapacita 17 čtyřlůžkových chatek - pořádání letních dětských táborů, škol v přírodě, školních výletů, seznamovacích akcí, firemních akcí, rodinné rekreace. Adresa: 336 01 Leti

Letní koupaliště a minigolf: - bazén se skonanskými můstky a s dětským brouzdalištěm - hřiště na beach volejbal, nohejbal, petanque, badninton, stolní tenis, dětské průlezky, pískoviště a houpačky - bufety a kryté zahrádky - bezplatné parkoviště - minigolfové hřiště.

Penzion Vyhlídka lipno na pravém břehu Lipenské přehrady v obci Přední Výtoň nabízí celoroční ubytování pro rodiny, jednotlivce i pro firemní rekreace a teambuldingové akce. V okolí našeho penzionu naleznete překrásnou přírodu a velké množství sportovního vyžití.

Farma Hory provozovaná panem Vlastimilem Argmanem se rozkládá 2 km od Karlových Varů ve vesničce jménem Hory. Náš areál nabízí ubytování v penzionu v malebné krajině krušnohorské přírody, restauraci a také moderně vybavený jezdecký areál. Součástí farmy jsou také obory s daňky a muflony. Naše farma je ideálním místem pro milovníky koní, ...

Společnost GOLF RESORT Karlovy Vary a.s. je provozovatelem renomovaného osmnáctijamkového golfového hřiště. Hřiště je umístěno v členitém terénu o délce 6.193 m. Navštívit u nás můžete také nově zbudovaný Indoor Golf Resort, který je vybaven 2 simulátory Full Swing, patovacím greenem o rozloze 70 m2, drivingem (sítě), analyzátorem švihu a barem. V ...

Areál U Pěti buků nabízí příjemné ubytování, restauraci i outdoorové sportoviště. Areál se nachází v Trutnově, v nedotčené přírodě, kde panuje klid a pohoda. Kapacita penzionu je 20 lůžek, ubytovat se můžete ve 2 až 3 lůžkových pokojích nebo apartmánu. Většina pokojů je vybavena vlastní sprchou, WC, TV a ledničkou. Součástí je také společenská ...

Lyžařská škola, Šumava: - výuka lyžování

Pořádání, organizace sportovních airsoftových akcí. Airsoftové hřiště Točná.

Firma Janků trade s.r.o. provozuje celoroční bitevní arénu v Bruntále, kde si zahrajete paintball s rodinou či přáteli a také se zde můžete na chvíli stát tím pravým závodníkem při adrenalinové jízdě na motokárové dráze nebo ve Ferrari baru se simulátorem Ferrari. Motokáry: - půjčovna motokár - závodnické vyžití na kryté motokárové trati v ...