Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Služby: - výživové poradenství - měření a analýza stavby těla, InBody 230 - zdravotní cvičení.

Sportovní areál: - lyžování - sjezdovky - bruslení - restaurace Léto: - dětské atrakce - skluzavky, houpačky, trampolíny - beachvolejbal - ohniště

Pro milovníky překrásné šumavské přírody nabízí Hotel Churáňov komfortní ubytování v dvoulůžkových, třílůžkových a také čtyřlůžkových pokojích. Případně dvou apartmánech. Dále naši hosté mohou využít hotelové restaurace, baru a kavárny s tanečním parketem. Hotel Churáňov je vhodným místem jak pro milovníky zimních sportů tak i pěší turistiky či ...

Střelnice - vybavená pojezdovými dráhami a osvětlením - sportovní a zábavná střelba, firemní prezentace.

Zajišťování volnočasových aktivit pro děti. Pořádání letních dětských táborů.

Športový areál: - 6 volejbalových ihrísk - 6 tenisových kurtov - občerstvenia v Sport bufete, alebo v reštaurácií Tenis.

Služby: - dětské letní tábory - vyjížďky na koních - školní výlety.

Zábavná tvrz Hummer. Areál pro rodiny s dětmi. Firemní akce, odpočinkový prostor, naučné stezky, školní výlety a slavnosti.

Služby: - střelnice - kurzy - zbrojní průkaz - výuka střelby Zbraně - komisní prodej.

Jeřábnické práce Montáž ocelových konstrukcí Usazování panelů Překládka strojů Překládka stavebních buněk Montáž betonových desek Usazování bazénů v dosahu až 25 m Adrenalinové sporty - skákání na laně (bandži džamping) Vyprošťování havarovaných vozidel Přeprava stavebního materiálu do 3, 5 tuny Pronájem kontejneru 3, 5 tuny ( 8m3 a 3m3 ...

Ski areál - sjezdovky, vlek, večerní lyžování, běžecké tratě - půjčovna lyží, skiservis - lyžařská škola.

Agentura pro děti a mládež: - pořádání letních táborů - školy v přírodě.

Salesiánské středisko mládeže - dům dětí a mládeže Plzeň nabízí řadu programů a volnočasových aktivit pro děti, mládež, rodiče s dětmi i jednotlivce. Otevřený klub Balón: - volnočasové aktivity pro děti od 8 do 15 let - tvořivé dílny - organizované sportovní aktivity - hudební a dramatický workshop - příměstské ...

Rybolov, rybárna, sportovní rybolov - oukromý revír několik a rybníků určený pro komerční rybolov.

Pořádání sportovních aktivit pro děti - aerobik - sportovní přípravka - sportovní kurzy pro děti.

Činnost: - kurzy sebeobrany - tábory a kempy pro děti a mládež

Golfové simulátory, vozíky Steward. Indoor golf a relax.

Think Yoga, služby - lekce Hatha jógy, Vinyasa flow jógy, Ashtanga vinyasy, Jin jógy, záklonů či jógy pro seniory. Aero jógu a hravou jógu pro děti.

Lyžařský areál: - skipark - zábavný dětský park - dvě sjezdovky - občerstvení

V ActivityPark Hotel Všemina přožijete pobyt plný zážitků, prostředí je vhodné pro dovolenou s dětmi i všechny, které láká aktivní dovolená. Jde o hotel s wellness, bazénem, součástí je i vířivka, sauna, dětský koutek a aktivity pro děti, které jsou součástí venkovního hřiště.