Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Dětská tělocvična: - cvičení pro děti - cvičení rodičů s dětmi - cvičení mladší děti, předškoláci - dětské narozeninové oslavy.

Činnost: - rizikové kácení stromů

Agentura JOY GOLF - pořádání exkluzivních golfových turnajů.

Služby - kurzy jógy - skupinové, firemní i individuální lekce jógy. Legerova 40, Praha 2

Činnost: - pořádání letních táborů pro děti.

Služby - osobní trenér, kondičně - zdravotního fitness cvičení. IQ pohyb Nádražní 740/56 150 00 Praha 5 - Smíchov

Army park, služby: - military zábavní park - vojenské muzeum - paintball.

Služby: - provoz letního dětského tábora

Zábavní park pro celou rodinu: - lanové centrum - minigolf - restaurace - dětský park - trampolíny - zorb - zábavní automaty.

Výživová poradna. Cvičení - lekce: - TRX - H.E.A.T. - kruhový trénink - yoga (začátečníci) - těhulky (předporodní kurz).

Kurzy cvičení - jóga - Indoor Cycling - trampolíny. Fotbalový areál Na Kutilce Sokolská 895 282 01 Český Brod

Logopedie. Cvičení: - jóga. Krymská 5 Karlovy Vary

Lyžařská a snowboardová škola. Kurzy: - lyžování - snowboarding.

Provozování golfového klubu s vlastním hřištěm, cvičnou loukou a restaurací.

Lyžařské středisko: - 5 vleků - 4 sjezdovky všech kategorií - zasněžování - lyžařská škola - noční lyžování - půjčovná lyží a snowboardů (základní servis pro všechny) - grilování na terase - možnost ubytování (27 osob v chatě U vleku)

Šťastný statek: - dětské tábory - prázdninové pobyty - jízda na koních - ubytování - počítačová školení.

Návrh, výroba, montáž, demontáž: - 3D modely - dekorace - kulisy - sezónní dekorace pro obchodní domy až po interaktivní výstavní exponáty

Adventure minigolf O2 arena. Služby: - indoorové minigolfové hřiště

Karting arena: - veřejná motokárová dráha - sportovní víceúčelový areál s asfaltovou dráhou - půjčovna motokár pro veřejnost - firemní a soukromé akce dle požadavků. V měsících prosinec a leden je v provozu uzavřená aréna na Přerovském výstavišti.

CityClub: - stolní fotbálky - kulečník - šipky - plazmové televize - projekce - bowling - restaurace. FITTSPORT: - fit centrum - aerobic - posilovna.