Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Půjčovna lodí. Na zakázku pořádáme vodácké zájezdy na české, slovenské, polské a rakouské řeky, školní výlety a putovní tábory na českých řekách.

Sportovní akce - tandemový seskok - adrenalinová atrakce - upoutaný a horkovzdušný balon - dárkové poukazy na let balonem.

Kurzy jógy - jóga pro děti i dospělé - kurzy osobního rozvoje.

Lyžařská půjčovna Lyžařská školička pro MŠ Bruslení pro MŠ Lyžařský oddíl NORDICA Příměstské sportovní tábory

Sportovní centrum. Služby: - badminton - tenis - squash - stolní tenis - spinning - fitness.

Služby: - kurzy paraglidingu - výlety za létáním

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, ...

Tělocvična U Červenků - služby osobního trenéra - cvičení pod osobním dohledem - výživové poradenství.

Brankářská akademie - poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti ledního hokeje.

Činnost: - pořádání kulturních a sportovních akcí na Krásnolipsku.

Činnost: - poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness a atletiky se zaměřením na spinning a alpinning. - osobní trenérka

Relaxační centrum se sportovním vyžitím. Tenis. Squash, badminton. Fitness. Relaxační zóna: - solárium, turbo solárium - fyzioterapie, masáže a balneo služby - thajské masáže. Kavárna. Sauna, pára, whirpool.

Služby: - parašutistiský výcvik - tandemové seskoky.

Činnost: - pořádání letních i zimních halových turnajů a exhibic v plážovém volejbalu

Aerobic sport centrum: - klub závodního i rekreačního aerobiku pro všechny věkové i výkonnostní kategorie

Resort Green Valley. Rekreační areál. Služby: - ubytování - restaurace Možnost pořádání: - teambuilding - firemní akce - svatby.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Areál Mladé Buky. - sportovní vyžití - restaurace.

Prodej, e-shop: - herní systém Laser Tag Služby: - pořádání akcí - teambuilding