Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti - trenér ledního hokeje.

Služby: - ubytovna - rybolov - v létě možnost využití ubytování přímo u rybníka

Golfová akademie Individuální lekce pro začátečníky i pokročilé a děti. Programy pro základní, střední a vysoké školy Firemní akademie golfu, školka. Profesionální lektoři a golfisté, doklady o způsobilosti HCP 54. Opravy golfových holí Golfový simulátor

Střelnice Pro kolektivy: - pořádání team buildingových aktivit. Výcviky - pro zbrojní průkaz. Internetový prodej - zbraně - střelivo.

Kurzy a výuka bojového umění JUDO. Sportovní hala Kadaň, U Stadionu 1378, 432 01Kadaň.

Sportovně-relaxační centrum U nás můžete strávit volný čas nejenom u raketových sportů, ale i u různých jiných pohybových aktivit ať už individuálních či skupinových

Skiareál Žacléř: -areál se nachází na nejvýchodnějším okraji Krkonoš. -svými vleky, sjezdovými tratěmi všech obtížností a podmínkami k lyžování patří k velmi dobrým lyžařským střediskům. -prostorné sjezdovky jsou technicky vysněžovány a denně upravovány.

Lyžařský areál. Společnost Arrakis, spol. s r.o. Vám nabízí příjenmé ubytování v Krkonoších, včetně výborné kuchyně, skvělé podmínky pro lyžování a bowling ve svých provozovnách Zelený Mlýn a Národní dům v Žacléři a v Prkenném dole.

Sportovní areál Špičák. Lyžařská škola. Půjčovna lyžařského vybavení. Skiservis. Tělocvična. Ubytování v chatkách.

BSS Clubu Drahotuše: - Beach volejbal - Lekce DietFitness - Squash - Tenis - Welness - ubytování v dřevěných chatkách - pořádání firemních akcí, rautů.

Nabízíme, půjčujeme, provádíme servis potápěčské techniky. Děláme kurzy potápění.

Kočárová doprava s r.o. nabízí romantické projížďky překrásným městěm Mariánské Lázně a jeho blízkém okolí: - nezapomenutelné zážitky při jízdě - vhodná příležitost pro vyznání lásky či žádosti o ruku. - vhodný dárek ke zlaté svatbě - turistická atrakce a současně příležitost k relaxaci a odpočinku.

Pořádáme: - golfové turnaje a miniturnaje - cesty do zahraničí, - servis zahraničním návštěvníkům na území ČR - golfové kurzy a intenzivní golfové kurzy.

Sdružení se zabývá především výukou sebeobrany a vedení tréninků v oblasti fitness.

Cvičení - pro děti i dospělé - zumba, bodystyling, step body, junior aerobic.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti instruktor fitness

Provoz sportovního zařízení.

Služby: -pro pořadatele sportovních akcí -časoměrné služby -správa dat -pořadatelský servis

Zprostředkovávání paintballové zábavy,