Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Nabízí: -projížďky na koních -víkendové pobyty -letní jezdecké tábory -ustájení koní -výcvik koní -trénink jezdců -jezdecký oddíl.

Seskupení mladých lidí: -připravují pro děti od 7-17 let: -letní tábory -víkendové výlety -lyžařské tábory s výukou lyžování.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti: judo

Provozování: -bowling -restaurace -dětský koutek. Tábory u koní. Dětské rekreační středisko.

Centrum pro adrenalinové sporty: - paintballové soutěžě na vlastním hřišti i v terénu - horolezectví - potápění - rybaření - půjčovna čtyřkolek.

TJ TESLA BRNO, sportovní areál: -bazén 25m -sportovní hala -sauna -gymnastický sál a další sportovní zařízení.

- lyžařská škola působící již od roku 1969 - výuka lyžování a snowbordingu - víkendové kurzy pro děti od 3 let i dospělé - výuka na Šumavě v oblasti Špičáku a na Javoru (SRN) - doprava autobusy z Plzně, Zbiroha, Rokycan, Nýřan a Velprnic - zajištěn teplý oběd a vleky s výraznými slevami - vlastní metodika pro dosažení lepších výsledků ...

Sportovní areál: -sqush -bowling -sportovní haly -rehabilitace -beach volejbal -venkovní hřiště -tenisový areál (léto, zima) -nebytové prostory -sauna a wellness -posilovna -aerobikový sál -nekuřácká restaurace

Skokanský areál, můstek. Areál klasického lyžování.

Aikido pro děti (6-13 let), začátečníky (věk bez omezení) i pokročilé. Aktuální rozvrh cvičení na: aikidoprokazdeho.cz

Sebeobrana Praha je pro začátečníky i pokročilé a učíme základní dovednosti u běžného napadení, psychicky obstát při napadení zbraní a speciální sebeobranu pro ženy.

Složení pokojů: -4 dvoulůžkové, sprcha, WC -5 třílůžkových, sprcha, WC -1 čtyřlůžkový, sprcha, WC -1 apartmá 2+2 lůžka, sprcha, WC -1x jednolůžkový+třílůžkový společná sprcha, WC -1x jednolůžkový+dvoulůžkový+ třílůžkový společná sprcha, WC -cena za lůžko 120, - Kč, za stravování 150, - Kč. Kategorie: -rekreační středisko ...

Orientální tance Vystoupení a výuka břišního tance (Olomouc, Prostějov, Boskovice) Polština Překlady a tlumočení z/do polského jazyka. Výuka polštiny (Olomouc, Prostějov, Brno, Ostrava, Praha...)

Fitness kolektivní cvičení - aerobic, kalanetika, pilates, zumba, jump-trampolínky. Spinning. Sauna. Masáže sportovní, klasické, lymfatické. Kafebar, wifi připojení.

Pořádání - bazary - trhy Pilates Taneční kurzy pro dospělé - balet, arabica, afrika, moderna - taneční stretching, capoeira - flamenco, osho pohybová meditace - latino danzataneční kurzy pro děti (3-14 let) - taneční dílny - žonglování - capoeira Pořádání - víkendové workshopy - módní přehlídky ...