Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Sportovní činnost vodáctví, turistika - lyžařská školavýuka - lyžování - snowboarding - osoby s postižením nevidomé, hluchoněmé, vozíčkáři - skikára, kvadru plegiky pro postižené - monoski - kárski

Rodinná farma, ubytování: -celoroční provoz -vlastní vaření -možnost jízdy na koni v Jezdeckém sportovním klubu Kosova Hora.

Kurzy plavání pro děti i dospělé Kurzy plavání pro mateřské školy Cvičení ve vodě (aquaaerobic).... Jarní soustředění Letní soustředění u moře Zimní akce (lyžování)

Sdružujeme a podporujeme devět sportovních oddílů amaterských sportovců. Provozujeme a spravujeme tři sportovní areály - pronájem a sportovní akce. Sportovní oddíly: - tenis, golf, volejbal, plavání, kuželky, orientační běh, horolezci, turistika, ragby.

Pořádání: - dětské rekreace, letní a zimní tábory lyžařské kurzy, provoz rekreačních areálů, školy v přírodě, tematické pobyty, taneční skupina, pobyty v České republice a Itálii. Ubytování v Dvorské Boudě - horská chata

Golf Indoor Centrum Česká Třebová je sportoviště pro trénink a výuku golfu. Přijďte si k nám zahrát golf a užít si skvělé klubové atmosféry. Nebudete litovat! Můžete využít nabídky našeho baru s rozsáhlým výběrem nápojů a kávy. Za zmínku stojí velký výběr Single Malt Whisky a zejména její cena, která je zcela nepochybně bezkonkurenční v celém ...

Schlikovský dvůr - turistika, služby, ubytování - rybolov - zámek

Relaxační a fitness studio: - tvarování postavy pomocí přístroje Vacushape - Body Roll - vibrační trenažér - elektrofrekvence - pro zpevnění pokožky, aktivace svalstva - kryolipolýza pomocí kryopřístroje - fiveriders - cvičení na přístroji - kardiozóna - elektrofrekvence - pro zpevnění pokožky, aktivace svalstva.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Cvičení Jógy.

Občerstvení Lyžařský areál Lyžařská škola Půjčovna - lyže - snowboardy

Lanový park Veverák je v těsné blízkosti Olomouce. Lanové park je nedaleko ZOO na Svatém Kopečku. Najdete zde zábavu pro děti i dospělé.

4 * hotel v klidné vilové zástavbě, těsně na hranici Prahy 6 nabízí ubytování v 27 nekuřáckých, moderně vybavených, prostorných pokojích. V ceně je již snídaně, WIFI a parkování. Do hotelu je snadný příjezd od rychlostní komunikace R 7 Brno-Praha-Chomutov. Vzdálenost od Letiště V. Havla v Ruzyni je 5 km, k Pražskému hradu cca 10 minut. V ...

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti vodního aerobiku.

Minigolfové hřiště: - pořádání firemních turnajů - pernamentky pro firmy i jednotlivce - pronájem areálu.

Od loňského roku zde Městská část Praha 16 společně s Hlavním městem Prahou jako investorem stavby budují areál tzv. biotopu, přírodního koupaliště. Podstata biotopu spočívá v biologickém způsobu udržování čisté vody, bez chemie, za působení vodních rostlin a přírodních ekosystémů ve filtračních lagunách. Přírodní koupaliště, čisté koupání ...

Služby: - připravíme super automoto den na plný plyn - uspořádáme pro vás závody na sněhu a ledu, na okruhu - auta, trenéry i okruhy máme k dispozici.

Nabízíme provoz fitness centra s posilovnou, bazénem, vířivkou, saunou, soláriem a masážemi.

Prodej zlevněných vstupů na golfové hřiště.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Pronájem a půjčování věcí movitých Zprostředkovatelská činnost Poskytování tělovýchovných služeb.

Pobočka. Škola, kurzy: - lyže, lyžařská škola - snowboard, snowboardová škola. Provozovna Areál sever: - Provozovna je umístěna v dřevěném srubu naproti vchodu do restaurace Bí-Fí.