Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Prodej, půjčovna, servis: - značková potápěčská výstroj - půjčovna. Cestování za potápěním: - potápěčská základna na lodi**** v Egyptě. Potápěčská škola SSI.

Provoz minigolfu. Minigolfové hřiště. Hřiště na minigolf.

Badminton. Squash. Badmintonová akademie. Squashová akademie. Fitness. Spinning. SM system. Kruhový funkční trénink. Pilates. Bossu.

Sportovní zařízení: -Letní stadion ( fotbal, atletika, plochá dráha, skatepark ) -Volejbalové kurty -Tenisový kurt -Zimní stadion ( ledová plochy, tělocvična, gymnastický sál, fitness ) - Krytý bazén ( bazén, sauna, masáže) - Letní koupaliště - Lyžařský areál ( lyžařské vleky, večerní lyžování ) - Hřiště Vlčovice, hřiště Lubina - ...

Rekreační středisko - vhodné pro letní dětské tábory - klidné prostředí - táborové hry - koupaliště

Restaurace: - stravování - menu - denní, víkendové, snídaňové - možnost pořádání svatebních hostin. Venkovní posezení.

Cvičení - step aerobic - aerobic s posilováním - fitball.

Organizace byla založena v roce 1991, sdružuje hráče šipek v České republice. Každoročně pořádá turnajový okruh Český pohár, Mistrovství České republiky mužů, žen, žáků, juniorů, veteránů, párů a družstev, mezinárodní turnaj Czech Open započítávaný do světového žebříčku WDF/BDO a celostátní ligu družstev.

Fitness bar Solárium Aerobik - zumba - tai-chi - zdravotní cvičení - služby osobního trenéra - jóga i PRO těhotné Fitness Spinning Kurzy - hubnutí

Provádí kurzy - integrální joga od osmi let po dospělé - tantra - Ajurvéda - cvičení a meditace Mezinárodní jogové tábory - víkendové akce s duchovní tematikou - tantrické víkendy.

Rekreační areál Orlík-Loužek poskytuje ubytování u Orlické přehrady. Ubytování je v apartmánech, v chatách nebo v aartmánech s několika ložnicemi. V areálu je možnost mnoha sportovního vyžití jako je například tenis, minigolf, lesní kuželky, hřiště pro kopanou, hřiště pro volejbal, lodičky na pádla, lodičky s motorem, šlapadla, člun s motorem, ...

Aerobik Posilovna - fitness - osobní trenér Poskytují - výživové poradenství.

Pořádání - střelecké závody a přebory. Sdružování - střelecké kluby Jihomoravského kraje.

Solárium Cvičení - ZUMBA - FLEXIBAR Provoz - indoor cycling Provoz - WALLYBALL - stolní tenis Provoz - kurty na squash.

Ranč v sedle: - vyjížďky na koních - výuka westernového ježdění - vození dětí - vození na akcích.

Organizujeme lety balonem pro jednotlivce i až sedmičlenné skupiny. Dále nabízíme i vyhlídkové lety větroněm či motorovým letounem nebo akrobatické dobrodružství v dvoumístném akrobatickém letadle.

Jóga - pohybové aktivity pro děti - cvičení pro seniory - zdravý pohyb Studio flamenca Semináře o správně výživě pro předškolní děti i dospělé Nutriční poradenství - diagnostika - poradna pro těhotné a kojící ženy v oblasti výživy Masáže - fyzioterapie.

Fitness trénink Servis a opravy - jízdní kola.