Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Půjčovna - čtyřkolky - buginy - motokáry - čtyřkolky a buggy pro dospělé i děti, pro firemní akce Vyhlídkové lety na motorových letadlech Paintball střelnice - terénní trať PRO čtyřkolky Střelnice Jízdy vznášedlem - akce pro kolektivy Půjčovna - vznášedla Pořádání - firemní a ...

Odborné vedení sportovních aktivit na základě nejnovějších poznatků z oblasti fitness, sportovní medicíny, fyzioterapie, ortopedie, výživy a dalších oborů.

Služby: -pronájem tenisových dvorců -tenisový klub -výuka tenisu.

Dračí lodě: - podporujeme týmy dračích posádek - organizujeme závody a akce na dračích lodích. Naší specializací jsou malé dračí lodě s posádkou pouze o deseti pádlujících a jednom bubeníkovi. Přijďte si zazávodit na malých dračích lodích.

Prodejna sportovních potřeb. Lyžařský vlek Na Uhlířském vrchu v Bruntále: - denní i večerní lyžování - sjezdovka vhodná i pro začátečníky a děti - konání lyžařských závodů - parkoviště u vleku - tel.: 602514174.

Vzdělávání, sport: -jumping -kurzy. Prodej: -potravinové doplňky -sportovní oblečení -jumping trampolína.

Kosmetické služby Hlídání dětí Cvičení - bodyform, zumba, flexibar, interval, s dětmi, ... Masáže

Pořádání - tandemové seskoky včetně balení záložních padáků Základní výcvik parašutistů - pokračující výcvik - AFF výcvik - poradenství v oblasti parašutismu Servis - padáková technika.

Škola badmintonu. Sportovní, trenérské služby.

Fit bar Aerobik Sportovní centrum - posilovna Sportovní centrum - lezecká stěna Sauna

Organizace - rekreační a léčebné pobyty

Provozování kotelen. Správa bytů. Badminton. Sauna. Tvorba programů.

Služby: -jezdecké výcvikové hodiny -víkendové nebo týdenní pobyty s projížďkami na koních -ubytování -4 pokoje, 3 dvou, 1 čtyřlůžkový -koupelna se sprchou na patře -v přízemí kuchyňka + jídelna.

Laser game Praha! Nejzábavnější Laser game aréna v České republice! LaserFun na zastávce metra Českomoravská.

Chatky: 2-lůžkové, 4-lůžkové, 5-lůžkové, 6-lůžkové standartně vybavené(klasické válendy, deky, polštáře, stoleček, židličky, skříň a elektřina) -sociální zařízení je společné Jedna chata se soc.zařízením a kuchyňkou -krásná příroda a prostředí u Berounky, 3km od Křivoklátu -vhodné pro školní výlety, rodiny s dětma, firemní akce, ...

Eshop - potřeby pro skateboarding a snowboarding Pořádá - závody - soutěže Prodej - potřeby pro skateboarding a snowboarding

Sportovní klub - paintball - akce dle přání zákazníka - firemní akce paintaball (kdekoliv).