Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Provozování sportovní veřejné halové pistolové střelnice. Prodej zbraní, střeliva a příslušenství. Pořádání firemních Team building akcí. Zajištujeme zkoušky pro získání zbrojního průkazu. Občerstvení-Bar.

Místo pro pořádání konferencí a seminářů, pořádáme zahradní slavnosti a svatby. Nabízíme využití střediska společně s rozlehlou zahradou, kde můžete pracovat i relaxovat.

Výroba - klubová loga - vše pro hokej hokejová výstroj, branky, sítě, dresy, sportovní textil, šněrovadla, klubová loga - elektrovozítka - trampolíny - odrážedla a odstrkovadla - dětská kola - šlapadla - tříkolky - kočárky pro panenky..

Vyhlídkové lety - tandemové seskoky - pilot na zkoušku předletová příprava, vysvětlení základních pojmů včetně meteorologie a seznámení s letadlem

Pod společným označením Yacht club Barrandov nabízejí společnosti Eridan s.r.o. a SK Yacht a ski již déle jak deset let služby v oblasti jachtingu a cestovního ruchu. Základnou pro rozvoj našich aktivit se v roce 1997 stal rekreační areál na Orlické přehradě který se rychle vžil do paměti jachtařů ale i všech ostatních milovníků Orlíka jako ...

Služby: -6 kurtů na squash -2 kurty na badminton -3 stoly značky Butterfly na stolní tenis -dětský koutek a služby pečovatelek -škola squashe pro děti -osobní trenéři -cvičeníčko pro děti -court Shop -court Caffé s Wi-Fi.

Nabídka golfových a tenisových kurzů. Pořádání turnajů, společenských akcí, konferencí. Možnost využití restaurace. Relaxace: - sauna - whirpooly - solárium - masáže (klasické, sportovní, thajské) - fyzioterapeut - kosmetika - baňkování.

Nekuřácká restaurace - kapacita 35 míst - 32 míst v prostoru bowlingu - denní menu - možnost pořádání společenských akcí Aerobik ženy, děti od 7 - kalanetika Bowling Horkovzdušná sauna Sportovní areál - sálový fotbal - stolní tenis Squash Půjčovna - sportovní potřeby squash, ...

Snowboardová a lyžařská škola.

Pořádání - tandemové seskoky Kurzy - paragliding

Vyhlídkové lety - větroněm - letadlem - vrtulníkem Paraglidingové lety - tandemové seskoky - vyhlídkové lety balonem Škola létání - paragliding - skydiving Prodej - sportovní potřeby na paragliding

Nabízíme tandemové seskoky, AFF výcviky a firemní akce team building.

Tandemové seskoky padákem s profesionály, originální dárkové balení. Bezpečnost tandemových seskoků je u nás na prvním místě. Tandemový seskok v Kunovicích - jedinečný způsob, jak si vyzkoušet volný pád se Skysport team.

Tandemové seskoky padákem s profesionály, originální dárkové balení. Bezpečnost tandemových seskoků je u nás na prvním místě. Tandemový seskok v Kunovicích - jedinečný způsob, jak si vyzkoušet volný pád se Skysport team.

Lekce - jóga - kompenzační cvičení Vypracování - pohybové a výživové plány Fyzioterapie.

Nabídka létání ve větrném tunelu i tandemových seskoků s padákem včetně jejich natáčení.

Zajišťujeme tandemové seskoky, samostatné seskoky začátečníků. Uvedeme do parašutismu jednotlivce i skupiny, firemní akce. Máme zkušené instruktory s 2 - 5 tisícovkami seskoků, vlastnící českou licenci Aeroklubu ČR i americké parašut. asoc. USPA.

Tandemové seskoky Impact Provoz výcvikového střediska s nabídkou tandemových seskoků.

Garnihotel/Penzion FAN*** - kapacita 22 lůžek. Moderně zařízené pokoje, sprcha, WC, mýdlo, šampon, ručníky a osušky k dispozici. V každém pokoji je chladnička, varná konvice, vařič, nádobí, pracovní stůl, útěrka, WIFI, radio s radiobudíkem, možnost zapůjčení dětské postýlky a židličky. Snídaně: rozšířené kontinentální /nejsou povinné/. ...

Ubytování v penzionu. Služby: - pořádání tenisových turnajů, provoz víceúčelové haly. Amatérská sportovní činnost: - pořádání turnajů - provoz tenisového areálu - trenérská činnost - tenis bar - servis, půjčovna, prodej sport příslušenství - badminton - firemní akce.

Paintball. Půjčovna: - vybavení na paintball - zbraně - celoobličejové ochranné masky - maskáčové oblečení.

Odpočívárna: - zde si se svými přáteli při dobrém občerstvení můžete popovídat o zážitcích, které jste potkali na cestě po všech královstvích v našem Ráji… Masáže: - zbavují tělo celkového napětí, bolestí kloubů nebo svalů. Nabídneme klasické rekondiční masáže, relaxační, detoxikační, eventuelně i omlazující masáže. Zážitkové ...

Cvičení: - pilates matwork, reformer, cadilac - cvičení pro těhotné a po porodu - power jóga a joga therapy. Kompenzační a kondiční cvičení. Pořádání: - sportovní pobyty, víkendové pohybové akce. Prodej: - over bally - bagy - joga maty - DVD Pilates pro těhotné.