Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Tělocvičná jednota - aerobik - zumba - badminton - stolní tenis

Tenisový komplex: -4 antukové kurty s osvětlením -3 kurty v pevné hale -víceúčelové sportovní hřiště -venkovní bazén -výuka tenisu, tenisové kurzy -sportovní masáže -restaurace s venkovní terasou -vlastní parkoviště.

Cestovní a potápěčská kancelář - pořádáme kurzy potápění a pobyty s potápěním v českých centrech.

Půjčovna, zapůjčení: -vozítka Segway.

Pořádání - sportovní akce Pořádání - kulturní a společenské akce

Luxusní business hotel, určený pro business klienty, cestovní kanceláře i skupiny Hotel je vybaven starožitným nábytkem a doplňky. Přednáškové sály s technickým vybvením. Welness centrum, odpočinkové programy, sportovní a outdoorové aktivity.

Solárium Aerobic - zumba Fitness centrum Sauna Masáže

Jóga Fitness - walking - spindoor - hot - fitnessbox Aktivní tanec Sportovní a regenerační masáže - dětský koutek - bar

Jízdárna - výuka jízdy na koni - ustájení koní Semináře - výživa a krmení koní - chov a prodej koní.

Motokáry. Nabízíme Vám pravé závodnické vyžití na nejdelší motokárové trati v Evropě. Celková délka tratě je 910 m, kterou lze přizpůsobit i na 710ti metrový okruh a na 200 metrový dětský okruh. Více než 30 zatáček se střídá v technických a rychlých pasážích, průměrná rychlost se blíží 40 km/hod.

Vodní sporty. Plavecká škola: - výuka plavání - MŠ a ZŠ - plavání kojenců, dětí - Aqua aerobic

Vodácká cestovní kancelář - vodácké tábory - zájezdy - školní výlety Pořádání - firemní akce na vodě Pořádání - vodácké kurzy i školní

Oblíbené lyžařské středisko západních Krkonoš. Provoz lanových drah a lyžařských vleků. Lyžování v nadmořské výšce 1315 m n.m., délka sjezdovek přes 18 km, všech náročností. Dětský park s pojízdným pásem, snowpark. Letní provoz lanové dráhy - příblížení turistů a cyklistů k hlavním krkonšským trasám.

V areále naleznete: -plavecký bazén 50x25m -neplavecký bazén 50x25m -brouzdaliště -tobogán 91m -2x hřiště pro míčové hry -dětské hřiště a houpačky -lanová pyramida -rock slider -vodní trampolína -široká nabídka občerstvení.

Bazén-sauna-aquaaerobik: -2 bazény – 25 x 12, 5 m a 10 x 7, 5 m (s dětským koutkem) -kapacita 155 osob -2 sauny -2 masérny -2 parní komory -úprava vody ozonizací a dochlorací -vysoce kvalitní služby -v areálu občerstvení -sezóna od 1. září do 25. června -nabízíme pronájem bazénu ve volných hodinách.

MRAVENIŠTĚ - dětský koutek - kavárna Kavárna: - pro děti i dospělé - narozeniny, oslavy Velká herna s prolézačkami z přírodních materiálů, trampolína, lezecká stěna, salonek, letní zahrádka.

Tandemové seskoky - sportovní seskoky - parašutismus - vyhlídkové lety AFF výcvik

Pořádání: - sportovní akce - vysokohorská turistika - cykloturistika - horská turistika - raftingy - jízda na divoké vodě - in-line bruslení - survival - lyže a sněžnice. Půjčovna: - vodácké vybavení - vybavení na hory.

Zaměřujeme se na kombinaci outdoorových aktivit se simulačními i strategickými hrami, rozvoj osobnosti a posouvání.

Web pro výměnu informací mezi potápěči a věnovaný potápění a freedivingu