Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SLEVOHIT.cz je slevový server, který nabízí výhodné nakupování. Naleznete zde nabídky se slevou až 90% od prověřených dodavatelů, které můžete získat díky velké kupní síle.

Skicentrum - lyžařské centrum (areál) Velkoobchod: - sportovní potřeby tel. 492601142

- Penzion (pension): - Restaurace V areálu možnost: -rybaření (farma má vlastní rybník) -venkovní grilování pro hosty -tenisový kurt -parkovací plocha V okolí - možnost výletů a sportovního i kulturního vyžití po celý rok.

Služby: Systém SLENDER YOU ( štíhlím tě ) pro zdraví, krásu a rekondici: - 6 originálních amerických rekondičních stolů poháněných elektromotorem ( STAUFFEROVY STOLY ) - i pro ženy, které nemohou navštěvovat běžná tělovýchovná zařízení a současně si chtějí zlepšit tělesnou kondici - doporučuje se pro ženy s bolestmi v zádech ( posílení ...

Sportovní zařízení Aqua centrum: - bazény, sauny, masáže, plavecká škola, potápění, aquaerobic, plavecký oddíl Venkovní sportoviště: - travnaté hřiště, škvárové hřiště, atletické sektory, hřiště házené, volejbalové kurty, tenisové kurty Vnitřní sportoviště: - tělocvična, Judo, stolní tenis, sál pro aerobic, ...

ADRENALINOVÉ SPORTY: -trojkolky -čtyřkolky -koloběžky -paintboll Možnost zprostředkování firemních akcí.

Sport Aerobic Liberec Sportovní aerobic, škola závodního aerobicu, prodej sportovních oděvů, tělovýchova.

Služby: -jízdy na koni -jezdecké kurzy pro začátečníky i pokročilé -vyjížďky do přírody -ustájení koní -vše pod dohledem zkušeného cvičitele.

Zajistíme dárky v podobě zážitku - netradiční zážitky pro Vaše blízké, obchodní partnery či zaměstnance. Nabízíme více než 350 zážitků: seskok padákem, let balónem, vrtulníkem, kluzákem, zorbing (bubble).

Služby: -sauna -masáže -občerstvení.

Mistrovské golfové hřiště s 18-ti jamkami Golfová škola Prostor: - restaurace se 130 místy, venkovní terasa s grilem - dva oddělené salony pro 50 lidí na uzavřené obchodní jednání - šatny, převlékárny, úložna holí Nabízíme: - speciality na grilu, včetně opekání selete - golfová prodejna - možnost zajištění ubytování Pořádáme: - ...

Stáje: Maximální kapacita vnitřní stáje je 24 koní, venkovních boxů je 2x10 se zastřešenými uličkami a přímým napojením na výběhy. Příslušenství: Výběhy, kruhový trenažér, lonžovací kruh, krytá hala 20x50m, 2 venkovní jízdárny (povrch: mix písek+drcená textilie, rozměry: 40x70m a 25x60m), cvalová dráha, skokový materiál, mycí box s teplou a ...

Hotel Štekl**** Ubytování. Restaurace. Relaxační centrum. -bazén s protiproudem -vířivá lázeň -sauny -fitness -solárium -stolní tenis.

Tělocvičná jednota SOKOL. Provoz sportovních areálů a stadionů.

Zábavní centrum pro příznivce motokár. Možnost jednotlivých jízd i závodů skupin (firemní akce, oslavy narozenin). Okruh Kartland v Měcholupech je opravdu rychlý, zároveň technický.

Přijďte na vlastní kůži vyzkoušet motokáry s motory HONDA 200ccm na kryté dráze o ploše 4.000m2 a opravdu skutečné délce 500 metrů s celoročním provozem.

Montáž, prodej: -horolezecké stěny do tělocvičen, sportovních hal -samonosné venkovní stěny. Horolezecká škola.

Projekt EGOFIT byl vytvořen na základě výběru sportovních talentů, potřeb profesionálních sportovců, ale i pro zkvalitnění pohybové stránky běžné populace. Jsme skupina profesionálů, která poskytuje kompletní služby pro vaše sportovní potřeby. Naším hlavním zaměřením je tvorba komplexních programů na základě specializovaných genetických vyšetření ...

Sportovní a vzdělávací agentura. -příprava a realizace sportovních, vzdělávacích a zábavných programů pro skupiny i jednotlivce -firemní akce – příprava a realizace vzdělávacích, sportovních a zábavných programů, vzdělávání firemních týmů a rozvoj manažerských dovedností -sportovní aktivity -produkční činnost ...

Poskytování služeb osobního tréninku, výživového poradenství, masáží a fyzioterapeutických služeb v domácím prostředí, fitnesscentrech, kancelářích nebo ve venkovním prostředí. Zkušený profi team.

Zážitky jako dárky pro Vaše blízké, zaměstnance nebo klienty. Vše v luxusní krabičce. Nabízíme zážitky jako např. Zorbing, Hummer, Vznášedlo, Pivní lázně, Let větroně, Thajské masáže a další. Vhodné jako vánoční dárky nebo svatební dary.

Pořádání víkendových akcí a dětských táborů pro děti a mládež.