Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Vytváření prostoru pro komunikaci, poznání a výzkum evropských i neevropských kultur a identit..

LASER GAME STYLOVÁ ZÁBAVA Týmová hra pro 6 – 12 hráčů nabízí čtyři možné typy soubojů. Interaktivní a reálná simulace boje je podobná paintballu nebo airsoftu ovšem bez bolesti.

Organizování volného času dětí a mládeže a dětské rekreace.

Sportovní a kulturní aktivity pro všechny věkové kategorie se zaměřením na všestrannost, sportovní gymnastiku, vzpírání, voltiž, tanec, míčové sporty a další.

Relaxační studio Monsignore Privátní relaxační studio Monsignore nabízí svým zákazníkům saunu, vířivku, solárium, masáže, relaxaci a občerstvení. Zároveň si můžete zatancovat i zacvičit. Zajišťujem hlídání dětí. Všem našim klientům garantujeme * Příjemné prostředí pro relaxaci a odpočinek * Maximální míru soukromí * Kvalitní a nadstandardní ...

Cestovní agentura: -dětské tábory (sportovní zaměření) -praktikantské a sportovní kurzy pro mládež -minitábory pro rodiče s dětmi 1-9 let -sportovní kempy pro vysokoškoláky -pobyty pro kolektivy (dětské, sportovní, hudební).

Rehabilitační a regenerační centrum Darre je součástí Lázeňských léčebných ústavů MV. RRC Darre nabízí ubytování na 70 lůžkách v pokojích s příslušenstvím a kabelovou televizí. - restaurace - bar - klub s kulečníkem - recepce - směnárna - sportovní vyžití RRC Darre má vlastní nově otevřený balneoprovoz, fyzikálně-rehabilitační a ...

Horolezecká stěna, bouldrovka, lanové centrum ferrata, bar, obchod, půjčovna horolezeckého vybavení.

Tělovýchovná jednota. Provoz oddílu stolního tenisu a šachu.

Zabýváme se pořádáním letních dětských táborů a škol v přírodě na klíč. Nabízíme ubytování, stravování, dopravu, program, zdravotní a pedagogický dozor. Svatby, školení, team building aj. akce vítány.

Komunální služby: -oprava, údržba veřejného osvětlení -svoz, třídění odpadu. Údržba komunikací a chodníků Zimní údržba. Správa hřbytova. Sportovní zařízení (koupaliště, tenisové kurty, hřiště...) Veřejná zeleň. Prodej stavebního materiálu (štěrky, písky...) Zámečnictví, zednictví. Izolatérské práce. Autodoprava, stavební stroje.

Služby: -solární louka -kadeřnictví -nehtová modeláž -solárium horizontální + prodej kvalitní solární kosmetika -pedikúra -masáže -vířivka -sauna -spinning -pilates.

Sportovní centrum Moravská Slavia - 4 x squash klimatizované kurty - relaxační bazén s perličkovou, hydromasáží, protiproudem - fitbox - aqua aerobic - masáže - spinning - půjčovna squashových potřeb - vyplétání, oprava raket - sportovní bar - prodej sportovních potřeb.

Služby: - provozování kryté střelnice pro veřejnost s možností střelby bez zbrojního průkazu.

Adrenalinové sporty - Paintball: -velké firemní akce, které kompletně odřídí a zorganizuje -doprovodné outdoor aktivity jsou terénní čtyřkolky, lukostřelba, skákací hrady -zajistíme i ubytování -organizujeme velké airsoftové bitvy -při paintballu střílíme vzduchem a ne CO2. Hrajeme celoročně za jakéhokoliv počasí Paintball Attack půjčuje ...

Provoz střediska zimních sportů.

Podpora a propagace westernového sportu a rodea. Pořádání westernových závodů, seminářů, kurzů a školení. Středomoravský westernový pohár. Informace ze světa westernu a rodea. Inzerce, kalendář akcí.

Tělovýchovná jednota. Sportoviště: - stolní tenis - badminton - nohejbal - florbal - posilovna. Restaurace. Koupaliště.

Lyžařský areál. Ubytování: - hotel Vista - chata Marcelka. Wellness a fitness centrum.

Služby: Zajištění ubytování v Jeseníkách: tel.: 603 815 838 Provoz lyžařského areálu Přemyslov: tel.: 583 210 282, 604 589 310 Dřevovýroba: Sobotín 167 tel.: 583 237 156, 603 278 042 - surové dříví - řezivo - palivo - piliny - sušení řeziva v horkovzdušné sušárně. Nákladní autodoprava Autoservis, pneuservis Možnost ...

Autodrom - Motokáry Autoklub Karosa Vysoké Mýto - autodrom - autoklub - tréninkové dny - kurzy bezpečné jízdy - dopravní výchova - kalendář akcí - karting - supermoto - firemní dny - půjčovna motokár - půjčovna čtyřkolek - skate park - hasičský stadión