Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Služby, pronájem, půjčovna, reklama: -motokáry -motokárová dráha. Klimatizovaný klub: -restaurace kapacita 150 osob -firemní akce -prezentace firem -hodinové pronájmy, závody -speciální služby dle dohody -pořádání rautů k pořádaným akcím.

Paintball. Nabízíme: - paintballové zbraně - paintballové vybavení (ochranné pomůcky).

POMI SKICENTRUM, vše pro ski & snowboard. •půjčovny: Krkonoše – Harrachov, Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou Jizerské hory – Albrechtice, Josefův Důl, Severák, Bedřichov •lyžařské školy: Krkonoše – Harrachov Jizerské hory – Albrechtice, Josefův Důl, Severák, Bedřichov •ubytovací služby: SPORT HOTEL POMI Harrachov Lyžařská škola ...

Pronájem plachetnic, katamaránů i motorových člunů v Chorvatsku, Řecku, Itálii a v dalších atraktivních destinacích nejen ve Středozemním moři. Rádi Vám také pomůžeme k vlastní kapitánské licenci a dáme typy na pěkné výlety v okolí trasy Vaší plavby.

Provoz střelnice: - cvičná střelba - příprava pro získání střeleckého průkazu - střelecké kurzy různého zaměření dle dohody.

Provozování sportovní střelnice: -prodej zbraní a střeliva -výuka a výcvik se střelnou zbraní -příprava ke zkouškám na zbrojní průkaz.

Cvičení jógy. Užitek při pravidelném cvičení: -dobré zdraví -zlepšuje schopnost soustředění -rozvíjí sebedůvěru a sebeúctu -vede k duchovnímu naplnění a seberealizaci.

Jízdárna: - vyjížďky na koních - kočárové jízdy - ustájení a výcvik koně

Činnost: - provozování jezdeckého oddílu - výcvik a ustájení koní

Fitness. Služby: -posilovna -kardiozóna -aerobik, body and mind -schwinn cycling, rowing (veslování) -bojové sporty -zdravotní cvičení -tanec, sportovní diagnostika (Bodystat) -zpracování tréninkového plánu -tvorba jídelníčku -služby osobní trenér -sport bar a kavárna -solárium -kryosauna -masáže -pro klienty zdarma hlídané ...

Poradenství v oblasti sportu a tělesné výchovy, provozování sportovních zařízení, marketing v oblasti sportu..

Provádíme vyhlídkové a reklamní lety balónem

Vyhlídkové lety balónem. Lyžařská škola.

Horské hotely, ubytování: -157 lůžek. Restaurace: -možnost stravování zájezdových autobusů bez objednávek. Sauna, fitness, stolní tenis. Půjčovna: -sportovní potřeby -lyže a boty -sáně, boby -snowboard -horská kola, stolní hry. Pět lyžařských vleků, běžecké tratě, dětské a volejbalové hřiště. Letní terasa a ...

Golfové hřiště. Provozování: - sportovní akce.

Tělovýchovná jednota, sport. - tenisové kurty - stolní tenis - fotbalové hřiště, kopaná - nerezové koupaliště.

Škola potápění: -potápění v Chorvatsku, Egyptě, safari v Rudém moři, Maledivy, Galapágy, Jižní Afrika, Borneo a další exotické zájezdy.... -potápěčské kurzy Chorvatsko, Egypt s českými instruktory -cestovní a potápěčská kancelář - kurzy potápění a pobyty s potápěním PADI kurzy a ponory na zkoušku v Praze a v Brně -letenky a potápěčské ...

Sportovní marketing. - projektování a realizace sportovních událostí - marketingové a reklamní prezentace a komunikační služby.

Vyhlídkové lety balónem. Možnost pronájmu balónu jako reklamní plochy pro firmy.

Penzion: - ubytování - restaurace - tenisový kurt - venkovní bazén - sauna - lyžařské vleky.

Sportovní škola, bojové sporty. Výuka, trénink: - japonské bojové umění BUJINKAN (BUDO, NINJUTSU, TOGAKURE RYU NINPO). Trénink dětí - Čtvrtek 16:00-17:30 hod. Další pobočka: - Český Těšín - dospělí starší 15 let, IMIX studio, ul. Střelniční čp.18 (nad čajovnou) - Pondělí 17:30-19:30, Čtvrtek 19:00-21:00 hod.

Centrum potápění. -kurzy potápění. E-shop: -potapěčské vybavení. Služby: -servis potapěčské techniky. -půjčovna potapěčské výstroje. -potápěčské práce (vyzvedávání předmětů, pořizování fotodokumentace...) Jazyková škola: -kurzy angličtiny. -pomaturitní studium angličtiny.