Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Vyhlídkové lety. Vyhlídkový let stojí 4200, - Kč pro jednu osobu a trvá asi hodinu. Příprava před letem, doprava a křest vzduchoplavců zaberou celkem 3 - 5 hodin. Všichni pasažéři jsou pojištěni pro případ úrazu nebo poškození věcí. Letová sezóna trvá od května do října. Létáme nejčastěji v podvečer, ale také ráno. V koši balonu může ...

Služby: - tandemové seskoky včetně fotozáznamu na letištích Olomouc, Kunovice a Šumperk - paraglidingové vyhlídkové lety.

Maloobchod, prodej: -lovecké potřeby -zbraně, střelivo. Provoz střelnice.

Lyžařský areál na Trojáku. Klub lyžařů Kroměříž. Provozování: - lyžařský svah a vlek. Lyžařská škola.

AGENTURA T Činnost: - ubytování - aktivní odpočinek.

POHODA SAUNA KLUB. Služby: -finská sauna. -Infračervená prohřívací kabina (Infra sauna).

Potápěčská škola: - kurzy plavání - základní kurzy potápění - pokračovací kurzy potápění - potápění v bazénu i ve volné vodě.

Tenisový klub. Provádí: -provoz tenisových kurtů

Sportovní škola boxu: Sportovní školu boxu provozuje pan Mgr. František Patočka, bývalý Československý reprezentant a profesionální trenér.

Nabízíme 2x squash, 2x solárium, spining, tělocvična, sportbar, sportovní přenosy s kvalitním obrazem a ozvučením. Příjemné posezení se zahrádkou. Zajišťujeme také aerobic, zumbu, cvičení pro děti a spoustu jiných možností.

BBC - to je sportování a setkávání. Dobijte baterie kombinací fyzického pohybu, relaxačních procedur a posezením v příjemném prostředí, kde se můžete pobavit s přáteli, navázat nové kontakty, dojednat obchod, seznámit se. Služby: - solárium - fitness - aerobic - cycling - running a walking - trénink boxu - bazén, sauna, vířivka a masáže.

Nabízíme možnost strávení víkendů aktivně - se sportem. Sportovní pobyty se konají v Benešově (nedaleko Prahy) v luxusním hotelu s nabídkou mnoha sportovních aktivit.

ALEA Divers škola potápění. Kurzy potápění PADI: -zkušenostní programy PADI -rekreační programy PADI -Go Pro - profesionální přístrojové potápění.

Zumba v Pardubicích. Pravidelné hodiny zumby s Veronikou v Pardubicích a okolí. Zumba je tanenční fitness plná zábavy. Zumba Vám dodá energii, vitalitu a tím nejradostnějším způsobem vám vyformuje postavu. Budete se cítit skvěle - doslova nabití energií. Pravidelné Zumba akce.

Provozování badmintonové herny pro sportovní i rekreační využití. Prodej a půjčování potřeb.

Služby: -seskoky padákem -tandemové seskoky -výcvik parašutistů.

Nový raketový sport RICOCHET: -2 ricochetové kurty -stolní fotbal -šipky, kulečník -videoprojekce - sledování sportovních pořadů na velkoplošné projekci -jukebox -restaurace - pořádání společenské akce firemní večírky atd.

Provoz a výroba: -letecké simulátory pro širokou veřejnost, na zábavné a vzdělávací účely.

Šití oděvů na zakázku - čistění peří a výroba prošívaných dek i spacích pytlů. Pronájem tenisových dvorců, raket a míčků s možností využití tenisové školy či travnatého fotbalového stadionu. 737 526 964 Jan Kulhábek U Koupaliště -Fitnes 608 356 665 Městské koupaliště Žamberk - Zámecká 608 356 665 Žamberk - Zámecká Restaurace ...

Občanské sdružení: - organizuje a zajišťuje sportovní výcvik členů na lyžích a další s tím související sportovní činnost, se zaměřením především na mládež, - provozuje aktivní sportovní a závodní činnost na lyžařských závodech v České republice nebo v zahraničí, - pořádá lyžařské závody na všech úrovních včetně mezinárodních, - pořádá ...

Jezdecké stáje, jezdecký spolek: -občanské sdružení -otevřeno denně -možnost jízdy na koních.

Letiště - ubytování Sportovní plachtařská činnost