Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Nordic Walking centrum - kurzy - výlety - cvičení - masáže

Sportovní klub. Pořadatel lyžařských a cyklistických závodů.

Lyžařský areál: - 2 lyžařské vleky - 3 sjezdovky - snowpark - občerstvení

Sportovní a rekreační areál: - plavání - sauna - plážový volejbal - volejbal-nohejbal - tenis - kopaná - atletika - posilovna.

Prodej, pronájem: - nevýherní zábavní automaty Organizace turnajů a ligových soutěží v šipkovém sportu.

Aeroklub: - tandemové seskoky - kurzy pilotáže padáků - vyhlídkové lety - výcviky parašutismu.

Zprostředkování sportovních činnosti od relaxace a sportovního vyžití až po tréninky na rozvoj manažerských dovedností.

Specializujeme se na práci s dětmi a mládeží ve volném čase. Pořádáme letní a příměstské tábory. Nabízíme řadu sportovních, uměleckých, technických a zábavných akcí pro veřejnost.

Půjčování motokár Provoz motodromu. - motokáry

Lyžařský areál Na Špičáku v Deštném v Orlických horách: - provozní doba od 9 hodin do 16 hodin - sleva 15% pro organizované skupiny nad 15 osob Lyžařský vlek: - samoobslužný teleskopický jednomístný, - délka sjezjovky 610 m, převýšení 60 m - charakteristika sjezdovky - lehká - vlek je vybaven digitální elektronikou - sjezdovka ...

Halová střelnice, denně zbrojní průkazy. Půjčování zbraní: - pistole - revolvery - brokovnice. - prodej střeliva - zbraně je možno zapůjčit proti platnému zbrojnímu průkazu ČR - v případě, že zbrojní průkaz nevlastníte, je možno zbraň zapůjčit po předložení průkazu totožnosti (občanský průkaz, řidičský průkaz, cestovní ...

Bowlingové a relaxační centrum "Na Ovčíně" nabízí: - bowlingová herna s dvanácti profesionálními drahami, které slouží jak k rekreačnímu, tak vrcholovému sportovnímu vyžití - bowlingový bar - sportovní přenosy ve velkoplošné projekci - relaxační centrum - 2 sauny s infraohřevem pro 2 - 4 osoby - 2 whirlpoolové vany (vířivé bazény) ...

Sportovní klub. Zaměřujeme se na práci s dětmi (cvičení rodičů s dětmi), badminton, floorbal a je pod námi registrován i divadelní soubor Ucho.

Služby: -správa sportovní haly.

Lyžařská a snowboardová škola ve skiareálu Janské Lázně - Černá hora. Půjčovna zimního a letního sportovního vybavení. Profesionální lyžařský a snowboardový servis. Pronájem bungee trampolíny, horských kol a koloběžek. Outdoorové aktivity pro jednostlivce a skupiny.