Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Sportovní a marketingová společnost -vyhledávání talentů -manažeřské služby při realizaci tuzemských a mezinárodních přestupů -právní í manažeřské služby při uzatvárání profesionálních kontraktů.

Pro všechny aktivní rodiče a děti celoroční sportovní vyžití: -plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku v Brně -cvičení dětí od 3 měsíců do šesti let -cvičení pro maminky -letní intenzivní kurzy plavání -instruktáž pro plavání doma ve vaně -pobyty pro rodiny s dětmi po celý rok s výukou plavání a celodenním programem, v zimě s ...

Provozování plně zavlažovaného golfového hřiště. Výuka golfu pro začátečníky. V Hodkovičkách naleznete: - 9ti jamkové hřiště (v provozu celoročně na letních greenech) - 80 míst na driving range (osvětlený, 25 míst vyhřívaných) - 3 x putting green (z toho 2 osvětlené) - 4 x chipping green (z toho 3 osvětelné) - golfovou akademii ...

Kryté golfové hřiště. Otevřeli jsme pro Vás první kryté fungolfové hřiště se 17-jamkami v Praze Kunraticích. Zapomeňte na klasický eternitový minigolf, který znáte z kempů a koupališť. Dráhy jsou pokryté umělou golfovou trávou a obklopené palmami a vodním jezírkem. Na dráhách jsou různé terénní nerovnosti, boule a písečné bunkry. Několik ...

Fitness centrum s posilovnou - kurty na ricochet - spinning - stolní tenis - vířivkoa a sauna - masáže - kosmetik - sportovní výživa.

TJ SOKOL Tělocvičná jednota Sokol Kolín pořádá pravidelné cvičení v sokolovně.

Sport-lyžování. Ski areál s možností nočního lyžování. Půjčovna: -sportovního vybavení, lyže. Lyžařská škola.

Vodní sporty: - jachting - potápění. Výroba plastových lodí na divokou vodu.

Rekreační areál Monínec. Celý areál slouží v celoročním provozu pro individuální a rodinnou rekreaci, jazykové kursy, školení, kongresovou turistiku, školy v přírodě, sportovní soustředění, lyžařské kursy, večírky, slavnostní hostiny, vepřové, uzené, rybí, drůbeží a zvěřinové hody, opékání selete na rožni ap.

Aqua aerobic. Vodní aerobik. Lekce cvičení ve vodě probíhají: - Hotel Imperial Ostrava - Apartmanový dům Landek - Clarion Gongress Hotel Ostrava (bývalý hotel Atom).

Lyžařský areál. Opravy: - skiservis. Půjčovna: - lyže.

eXplore eXtreme Organizace: -sportovní pobyty převážně v České republice. -vodní turistika, turistika -sportovní aktivity -cykloturistika.

Organizace: -dostihy -reklama. Tréninkové středisko. Prodej: -koně. Jízdy: -kočárem -na koni. Možnost rybaření. Myslivost: -honitby na koních. Sponzorování: -koně -dostihy. Ubytování: -hotel HELIOS.

Tělovýchovná jednota Sokol. Sokolovna.

Squash Kunratice: - squash - posilovna - solarium - spinning - stolní tenis - fotbálek.