Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Sportovní hala: - určená pro míčové sporty - vybavená brankami, sklápěcími koši - zrcadlový sál - ozvučení - víkendové pobyty se sportovním zaměřením - 41 lůžek v areálu - sauna, fitcentrum - masáže - bowling - dvě fotbalová hřiště - krytý bazén 25m - wellness - kuželna - badminton - tenis 1 kurt - v zimním období ...

Provoz lyžařského areálu: -k dispozici jsou 2 vleky, občerstvení -škola lyžování.

Služby: -provoz lyžařských vleků -sjezdové lyžování, snowboarding.

Fitness. Služby: -cvičení, posilování -aqua aerobik -pilates -zumba -bosu energy -chi - toning -power joga.

Pronájem, půjčovna: - čtyřkola. Škola: - windsurfing. Aquazorbing. SUP - Stand Up Paddle (surfing a jízda na kajaku).

Provozování fitness centra. Nabídka sportovních kurzů.

Fitness. Služby: -posilování -cvičení -squash -posilovna -box -pilates -BOSU -trenérka v angličtině -soukromé lekce -střelnice 10m, 15m, 20m a 25m; 3 stavy -výuka angličtiny, anglický jazyk od začátečníků po pokročilé.

Paraglidingová škola a škola sněžných sportů. Služby: - paragliding - snowboarding - carving.

Provozovna. Potápěčské centrum. Škola - kurzy potápění. Prodej, servis: - potápěčská technika (výstroj). Cestování, cestovní agentura: - potápění. Sídlo firmy: - Brníčská 1442, Uničov.

Občanské sdružení sportovních oddílů a osob. -pořádání sportovních akcí a soutěží v lyžování. Služby: - doprava osob (mikrobusy) - krátkodobé pronájmy sportovišť - zajištění reklamy

Provozujeme: -lyžařská a snowboardová škola -aerobik -dětský aerobik -masáže -zumba.

Rafting club: - vodácké akce pro školy, rodiny s dětmi, pracovní kolektivy - horolezectví - lanové aktivity.

Internetové kurzy a poradenství: - jóga - energetické psychologie eft - sebevědomí s eft - hubnutí s eft - potravinové doplňky nutra bona.

Letní dětský tábor: -ubytování: -chatky -podsadové stany -vlastní bazén -hřiště -stravování 5x denně.

Golfový klub. - 18 normovaných jamek s celkovým handycapem 68 - 3 jamková akademie - otevřený i krytý driving range pro trénování odpalů - cvičný putting green Restaurace Prodej: - široká nabídka golfového vybavení a oblečení (hole, bagy, vozíky, míčky, oblečení, rukavice, boty, čepice a nespočet dalších položek)

Motokárová dráha u koupaliště. Pronájem motokár. Otevírací doba platí pro letní měsíce.

SKI PARK OSVĚTIMANY: -lyžařský vlek: -v sezónu 9-20 hod -2x POMA -výuka snowboardingu a lyžování. Pohostinství: -Hospoda NA SRUBU - stylový srub s domácí kuchyní.

Ubytování, hotel: -16 pokojů -dvoulůžkové a jednolůžkové -8 apartmánů, které se skládají z obývacího pokoje a ložnice -možnost dvou přistýlek -v ceně za pokoj je zahrnuta snídaně, DPH a taxy. -parkoviště. Restaurace: -60 míst -zimní zahrada a osvětlená terasa -65 míst -pořádání rautů, firemních večírků, oslav ...

Dovoz, import, distribuce, prodej: -krmivo, krmné směsi pro prasata, skot, koně -koncentráty. Chov: -smluvní odchov mladých koní. Sportovní jedecká stáj pro využití veřejnosti. Provozování: - ubytování ve dvou apartmánech -tenisový areál, kurty.

Fitcentrum. Posilovna, spinning, aerobic zone, turbosolárium, indoorcycling, tae-box.

Minigolf Brněnská přehrada. Sezóna březen - listopad: -po-pá 15-21 -so-ne 10-21.

Tenis club, tenisový klub. Tenisové kurty.